Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe procesul lui Ion Harasemiuc, afaceristul acuzat că i-ar fi cerut 200.000 euro lui Viorel Rusu

Publicat:

Procesul afaceristului , denunțat de omul de afaceri și acuzat de DNA de trafic de influența, incepe […] procesul lui , afaceristul acuzat ca i-ar fi cerut 200.000 euro lui ... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Jurnalismul nu e o crima”. Familia lui Evan Gershkovich condamna procesul din Rusia a reporterului, in care este acuzat de spionaj

17:55, 26.06.2024 - Familia reporterului american Evan Gershkovich a declarat, miercuri, ca jurnalistul judecat pentru spionaj in Rusia este urmarit in mod injust pentru actiuni care tin de reportaj. Procesul acestuia a inceput astazi, in fața unui tribunal din orașul Ekaterinburg. 

Procesul in care Babi Minune este acuzat de talharie calificata a luat sfarșit! Ce au hotarat magistrații

22:55, 18.06.2024 - Procesul in care Babi Minune este judecat pentru talharie calificata a luat sfarșit. Ce au hotarat magistrații in privința manelistului, dar și ce schimbare a avut loc pe ultima suta de metri. Ce se intampla cu artistul.

Procesul din Rusia al jurnalistului american Evan Gershkovich, acuzat de Kremlin ca a spionat pentru CIA incepe saptamana viitoare

11:25, 17.06.2024 - Procesul din Rusia al lui Evan Gershkovisch, jurnalistul american acuzat ca a strans informatii despre o uzina de tancuri rusești in folosul CIA, va incepe pe 26 iunie la Ekaterinburg, in regiunea Ural, a anuntat, luni, tribunalul insarcinat cu ancheta.

Oficial!: Politist trimis in judecata de DIICOT Constanta! Tribunalul ar incepe procesul. Decizia poate fi contestata

17:00, 13.06.2024 - In dosar, politistul este acuzat, potrivit datelor noastre, de folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Incepe procesul in cazul politistului din Constanta trimis in judecata…

Decizie finala in procesul lui Alexander Zverev - Germanul era acuzat ca și-a strans fosta iubita de gat

16:06, 07.06.2024 - Procesul lui Alexander Zverev, acuzat ca si-a agresat fosta partenera, a fost clasat de o instanta din Berlin, dupa ce s-a ajuns la un acord ca germanul, semifinalist la Roland Garros 2024, sa plateasca o amenda de 200.000 euro, transmite EFE.

Știrile Antena Stars. Lolrelai, lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce au decis magistrații / VIDEO

15:05, 23.05.2024 - Lolrelai a primit o lovitura in procesul cu stomatologul acuzat ca ar fi abuzat zeci de femei. Ce decizie au luat magistrații. In cadrul unei intervenții prin Skype in cadrul Știrilor Antena Stars, Lolrelai a vorbit pe marginea acestui subiect.

Fost ministru al economiei, acuzat ca și-a torturat și ucis soția in bataie, intr-un restaurant din Kazahstan

07:15, 09.04.2024 - Procesul fostului ministru al Economiei, acuzat ca și-a batut soția pana la moarte, a starnit interesul publicului din Kazahstan, fiind vazut de unii ca un test crucial pentru angajamentul președintelui Kassym-Jomart Tokayev de a construi o societate mai echitabila și mai justa.


Ce parere ai despre aceasta stire?