Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe ofensiva americană anti-BRICS

Publicat:

Era normal sa existe o asemenea reacție. A aparut insa neașteptat de repede, chiar in timpul reuniunii statelor care se pregatesc sa lanseze propriul lor proiect de eliberare de sub dominația americana.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Joe Biden discuta cu familia despre retragerea din alegeri. Presa americana: ”Doar Jill Biden il poate convinge sa renunțe””

15:16, 30.06.2024 - Presedintele american Joe Biden se reuneste duminica cu familia sa la resedinta din Camp David pentru a lua in discutie viitorul campaniei sale de realegere, a relatat sambata NBC, citand cinci surse in...

Turcia avertizeaza asupra riscului de razboi mondial: 'Nu exista scapare' / Ankara cauta o apropiere de țarile BRICS

15:31, 25.06.2024 - Ministrul de externe turc, Hakan Fidan, a avertizat cu privire la riscul unui razboi mondial, dupa vizite efectuate in China si in Rusia, confirmand interesul Ankarei de a se apropia de tarile BRICS in aceasta situatie, relateaza EFE, conform AGERPRES.

Nebunie in Orientul Mijlociu: Israelul pornește o mare ofensiva in Liban

22:50, 18.06.2024 - Armata israeliana anunta marti seara ca a aprobat planurile unei ofensive in Liban, in contextul unei intensificari a confruntarilor armate transfrontaliere cu militia miscarii islamiste libaneze Hezbollah, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Legendara marca americana Cadillac pregatește o ofensiva europeana care incepe cu doua SUV-uri electrice

10:15, 30.05.2024 - ​Marca americana Cadillac, parte a General Motors, a lansat un SUV electric in cateva piețe europene, un alt SUV va fi lansat in toamna, iar brand-ul vrea sa aduca noi modele și sa creasca numarul de țari in care este prezenta pana in 2030. Mașinile vor concura cu cele de la marcile germane premium.

VIDEO Aflat in China, Vladimir Putin anunța adevaratul plan al Rusiei: De ce s-a produs invazia din Harkov

17:25, 17.05.2024 - Ofensiva rusa in nord-vestul Ucrainei este un raspuns fata de atacuri ucrainene pe teritoriul rus, iar Kremlinul nu intentioneaza ”la ora actuala” sa cucereasca marele oras ucrainean Harkov, anunta vineri presedintele rus Vladimir Putin, relateaza AFP, informeaza News.ro.

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți sa se refugieze din Harkov

11:25, 11.05.2024 - Ofensiva terestra rusa din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi in mediile sociale guvernatorul regiunii, Oleg Sinegubov. Atacul prin surprindere al fortelor ruse care au trecut frontiera a fost insotit de lovituri de artilerie asupra…

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Cuvinte cheie:

americana ofensiva brics

Ce parere ai despre aceasta stire?