Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Începe lupta pentru premiul Naţional de etică profesională jurnalistică

Publicat:

a luat startul concursul pentru acordarea de Etica si Deontologie profesionala jurnalistica editia 2017, la care pot participa toate institutiile mass-media din Moldova. Concursul este organizat de catre Consiliul de presa al . Potrivit site-ului Consiliului, participantii concursului vor fi monitorizati de catre Consiliu in decurs de un an.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

In Moldova a avut loc un turneu care vizeaza diversitatea și includerea in sport

19:36, 02.07.2024 - Peste 250 de copii din grupurile social-vulnerabile și cu cerințe educaționale speciale din regiunile de nord, sud și centru ale Republicii Moldova au participat la turneul amical sportiv cu genericul „Acceptam diferențele și cultivam diversitatea prin sport”. Evenimentul a avut drept scop promovarea…

Viktor Orban anunta ca va propune intregii UE politica sa de lupta impotriva imigratiei ilegale

11:40, 02.07.2024 - Premierul ungar, ultranationalistul Viktor Orban, a declarat luni ca pe parcursul semestrului in care Ungaria se va afla la conducerea Consiliului UE va propune celorlalti parteneri masuri restrictive pentru migranți.

Republica Moldova si Ucraina incep oficial negocierile de aderare la UE. Zi cruciala la Luxemburg

07:15, 25.06.2024 - Conform unei surse diplomatice, UE-27 va deschide oficial discutiile cu Ucraina marti dupa-amiaza, in jurul orei 15:30 (13:30 GMT), urmata de Republica Moldova, relateaza AFP preluat de Agerpres.Deschiderea acestor discutii este rezultatul unui acord greu obtinut intre 26 de tari ale UE, care au fost…

Dorin Recean s-a adresat funcționarilor publici, care iși sarbatoresc ziua profesionala

12:21, 23.06.2024 - Premierul Dorin Recean s-a adresat funcționarilor publici, care iși sarbatoresc astazi ziua profesionala: „Funcționarii publici sint acei oameni care mișca lucrurile in tot ce inseamna mecanismul de funcționare a unui stat. In eforturile noastre de dezvoltare a Republicii Moldova, inclusiv in cadrul…

Negocierilor de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova incep saptamana viitoare

14:51, 21.06.2024 - Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene confirma vineri deschiderea - la 25 iunie - a negocierilor de aderare la UE ale Ucrainei si Republicii Moldova, anunta vineri presedintia belgiana a Consiliului UE, relateaza AFP citata de news.ro.

UE: ‘Acord de principiu’ al celor 27 pentru deschiderea negocierilor de aderare cu #Ucraina si Republica Moldova

06:20, 15.06.2024 - Ambasadorii celor 27 de tari ale Uniunii Europene si-au dat vineri ‘acordul de principiu’ cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina si Republica Moldova, care vor incepe pe 25 iunie, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, noteaza AFP. ‘Ambasadorii si-au dat acordul de principiu…

Romania și alte 10 state membre UE cer adoptarea cadrului de negociere pentru aderarea Ucrainei si Republicii Moldova

16:31, 05.06.2024 - Un grup de 11 din cele 27 de state membre ale UE au cerut miercuri presedintiei belgiene a Consiliului UE sa adopte inca de luna aceasta cadrele de negociere pentru aderarea Ucrainei si Republicii Moldova la UE, pentru a putea fi convocate conferintele cu cele doua tari la sfarsitul lunii.

Trageri de lupta și salturi cu parașuta: Peste 400 de militari moldoveni se vor antrena la exercițiul multinațional ,,Swift Response-2024”

15:51, 05.05.2024 - Armata Naționala va participa, in perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa și Africa care se va desfașura pe teritoriul Republicii Moldova.


Ce parere ai despre aceasta stire?