Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiul din Colectiv. Șase dintre răniți, în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca

Publicat:

Șase dintre tinerii răniți în incendiul din Colectiv sunt în stare foarte gravă la . Tinerii au probleme pulmonare, arsuri, dar și traume în urma lovirilor, iar dintre ei unii ar putea fi transferați în străinătate, însă în zilele următoare, a declarat medicul , șefa Secției de anestezie terapie intensivă (ATI) din , citată de Mediafax. 

"În momentul acesta s-a făcut o evaluare extrem de exactă şi cred…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Starea celor doi raniti adusi la Spitalul Floreasca ramane grava (Ministerul Sanatatii)

13:25, 17.06.2024 - Starea celor doi raniti in explozia de la Botosani care au fost adusi la Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca) ramane grava, insa acestia respira spontan, fara necesar permanent de oxigenoterapie, a anuntat Ministerul Sanatatii luni.

Foto/Video – Un rebrișorean a fost impușcat mortal in plina strada in Spania, intr-o reglare de conturi cu marocani. Fratele sau e in stare grava!

23:15, 13.06.2024 - Un rebrișorean de 34 de ani și-a pierdut viața, dupa de a fost impușcat mortal in plina strada. Impușcat a fost și fratele sau, care a supraviețuit, insa este in stare grava. Se pare ca ar fi vorba despre o reglare de conturi. Potrivit diaridegirona.cat, incidentul a avut loc in zona Girona, in plina…

Explozia de la Dedeman Botoșani: Doi dintre raniți sunt inca intubați, in stare grava, la Floreasca

12:45, 09.06.2024 - Doi dintre raniții in urma exploziei produse la un centru comercial din municipiul Botoșani, internați la Spitalul Floreasca, sunt inca intubați, in stare grava, a transmis duminica Ministerul Sanatații.

Trei raniți in explozia de la Dedeman sunt in stare grava

12:05, 08.06.2024 - Trei raniți in timpul exploziei produsa vineri la magazinul Dedeman de la Botosani, doi aflati la Spitalul Floreasca din Capitala și unul la Spitalul Clinic Județean de Urgența Sfantul Spiridon din Iași, sunt in stare grava.

Pompieri raniți in urma unui accident rutier produs langa Timișoara. Unul este in stare grava

17:20, 25.05.2024 - Accident cu șapte victime, sambata dupa-masa, langa Recaș. Au fost implicate un autoturism in care se afla doar șoferul și o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența din Recaș, care se deplasa la o intervenție. A fost alertat elicopterul SMURD CS.

10 oameni, raniți de un fulger. Patru dintre ei sunt in stare grava

09:41, 21.05.2024 - Un fulger a lovit un grup de persoane aflat pe malul unei ape. 10 au fost ranite, iar patru dintre victime sunt in stare grava. Autoritațile cred ca și alte persoane ar fi afectate de fulger și le transmite sa se prezinte la medic in cazul in care prezinta simptome suspecte. Un fulger produs luni […]…

VIDEO. Ciclonul a facut papad in Europa. Stare de alerta in Germania unde zeci de oameni au ramas fara acoperis deasupra capului din cauza inundatiilor devastatoare

07:06, 20.05.2024 - Vestul Europei este sub ape. Inundatiile au devastat mai multe regiuni din sud-vestul Germaniei. Tara a intrat deja in alerta, iar cancelarul Olaf Scholz a vizitat orasele afectate. Si in mai multe zone din Belgia, Franta si Olanda puhoaiele au lasat in urma dezastru. In regiunea Saarland, din Germania…


Ce parere ai despre aceasta stire?