Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu puternic într-o clădire-turn din Londra VIDEO

Publicat:

Incediu la o cladire de apartamente din vestul Londrei. Intr-o postare pe Twitter politia metropolitana a precizat ca doua persoane sunt tratate pentru ca au inhalat fum si sunt asteptate informatiii cu privire la numarul victimelor afectate de incendiu.

Politia metropolitana a anuntat ca ”o evacuare este in curs”.

Potrivit BBC, intregul turn ardea si exista temeri ca s-ar putea prabusi.

Brigada pompierilor de la Londra a anuntat ca 40 de echipaje au fost trimise la fata locului.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Violente Leeds, Anglia. Cei 4 copii romani preluati de autoritatile britanice se intorc temporar in familie. Anunțul Autoritatii pentru Protectia Copilului

21:25, 23.07.2024 - ”Cei patru copii romani, preluati de serviciile sociale britanice in urma incidentelor din comunitatea romaneasca din Leeds, se vor intoarce, temporar, in familie, pe perioada audierilor si anchetei in desfasurare, urmand sa fie preluati in plasament de unchiul patern. Decizia apartine instantei din…

Soția și cele doua fiice ale unui jurnalist BBC, ucise in propria casa cu o arbaleta. Cine este principalul suspect

22:45, 10.07.2024 - Sotia si doua fiice ale lui John Hunt, un comentator BBC de curse de cai, au fost ucise, marți, intr-un orașel de langa Londra. Politia britanica a lansat o ampla operațiune pentru a-l gasi pe atacator.

VIDEO Incendiu la o cladire de birouri: Douazeci de persoane s-au evacuat

15:15, 26.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, miercuri, la mansarda unei cladiri din Craiova, unde se afla birouri, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Douazeci de persoane s-au evacuat, fara a fi cineva ranit.

Atac violent in Londra: Doi barbați s-au luat la bataie in plina zi, folosind cuțite de vanatoare

11:06, 26.06.2024 - Doi barbați, ambii imbracați in haine complet negre, au fost vazuți atacandu-se reciproc cu cuțite de vanatoare „Rambo” in jurul orei 13.50, luni, pe Cadoxton Avenue din Tottenham, in nordul Londrei.

VIDEO Incendiu puternic in județul Vaslui. Ard aproximativ 1.600 tone de cereale

08:25, 02.06.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, la o hala si o moara apartinand unei societati comerciale cu profil avicol din localitatea Salcioara, comuna Banca, au informat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui, conform Agerpres.

Incendiu puternic la sediul gigantului farma care produce Ozempic, medicamentul pentru slabit aflat in centrul unor controverse

15:56, 22.05.2024 - Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri, 22 mai 2024, la o cladire de birouri din Copenhaga aparținand gigantului farmaceutic danez Novo Nordisk, producatorul cunoscutelor medicamente pentru slabit Ozempic și Wegovy.

VIDEO. Incendiu puternic in Ploiești. O construcție plina cu produse petroliere a luat foc

13:45, 10.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, in Ploiești, Prahova la nivelul unei constricții de aproximativ 2.000 de metri. ”Incendiu care se manifesta in interiorul unei hale. Suprafața construției este de aproximativ 2000 mp. Din informațiile preliminare, in hala sunt depozitate produse și reziduuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?