Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu pe un vas de croaziera: Aproape 350 de persoane evacuate

Publicat:

vas Toate cele 347 de persoane aflate la bordul unui vas francez de croaziera au fost evacuate de fortele britanice, din cauza unui incendiu izbucnit in sala motoarelor. Vasul se afla in apropiere de , un teritoriu al .

Autoritatile britanice si operatorul francez Ponant au anuntat, joi, seara ca vasul de croaziera "" naviga in nordul insulelor Falkland (Malvine) - un teritoriul britanic din sudul - cu destinatia spre Georgia de Sud, cand in sala motoarelor a izbucnit, miercuri, un incendiu major, relateaza .

"Un…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu in centrul Craiovei. Zeci de persoane au fost evacuate VIDEO

15:00, 26.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, miercuri, 26 iunie 2024, dupa pranz, in centrul municipiului Craiova, vizavi de cladirea universitații. A fost sesizat fum la mansarda unei cladiri, 20 de persoane fiind evacuate. Mai multe echipaje de pompieri sunt la fața locului.

1.500 de persoane au fost evacuate in urma unui incendiu produs la un magazin din incinta Carrefour

15:35, 19.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, miercuri, la un magazin din incinta Carrefour Felicia Iasi, aproximativ 1.500 de persoane fiind evacuate. ISU Iasi intervine, miercuri, la un incendiu produs la un magazin din incinta Carrefour Felicia. La fata locului intervine si serviciul de pompieri al companiei. ”Pana la…

Explozie urmata de un incendiu in estul țarii. 12 persoane au fost ranite / A fost solicitat elicopterul SMURD Black Hawk

11:35, 07.06.2024 - Autoritatile din judetul Botoani au activat, vineri, Planul Rosu de Interventie dupa ce s-a produs o explozie urmata de incendiu la un magazin de bricolaj. 12 persoane au fost ranite, una fiind in stare grava.

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! 49 de persoane au fost evacuate

09:30, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, vineri, la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca, iar 49 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii. „Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertati in urma cu putine momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

Incendiu intr-un bloc din Alexandria. 30 de persoane au fost evacuate

10:20, 01.06.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata intr-un bloc din Alexandria, județul Teleorman. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate de pompieri ori s-au autoevacuat, din cauza degajarilor mari de fum.

Incendiu violent la o tamplarie din Aiud, s-a extins la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

07:40, 24.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un atelier de tamplarie din Aiud, județul Alba. Flacarile s-au extins la o locuința și la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

Neamt: Mai multe persoane dintr-un bloc din Roman, evacuate din cauza unui incendiu

17:55, 22.04.2024 - Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri, luni, dintr-un bloc din municipiul Roman, dupa ce in unul dintre apartamente a izbucnit un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Neamt. ‘Ajunsi la locul indicat, pompierii au constatat ca se degaja fum dintr-un apartament…

Incendiu intr-un bloc: 20 de persoane au evacuate la Ploiești

10:35, 14.04.2024 - 10 persoane au fost evacuate de pompieri și 10 au ieșit singure din apartamente, duminica dimineața, dupa un incendiu cu degajare mare de fum, care a izbucnit intr-un bloc din Ploiești, județul Prahova.


Ce parere ai despre aceasta stire?