Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu lângă Gara din Oradea: Au ars două vagoane de tren

Publicat:
Incendiu lângă Gara din Oradea: Au ars două vagoane de tren

Doua vagoane de tren dezafectate au ars, marți dupa amiaza, langa Gara CFR din Oradea, noteaza Bihoreanul. Potrivit unei informari transmise de Inspectoratul pentru Situatii... The post Incendiu langa Gara din Oradea: Au ars doua vagoane de tren appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simulare de Incendiu la Batalionul 631 Tancuri “Oituz” in Cooperare cu ISU Bacau

07:21, 28.06.2024 - Joi, la Batalionul 631 Tancuri “Oituz”, a avut loc un exercițiu de simulare de incendiu și evacuare, organizat in colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Bacau. Exercițiul a fost conceput pentru a testa și imbunatați capacitatea de raspuns a personalului militar și a echipajelor…

Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii

14:15, 26.05.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța un incendiu izbucnit la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii. Pompierii sunt deja la fața... The post Incendiu la o casa din municipiul Arad, pe strada Renașterii appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu la o casa din localitatea Balsa

17:50, 25.05.2024 - Acoperisul, ferestrele si plafonul unei case din localitatea Balsa, in apropiere de Geoagiu, au fost distruse sambata in urma unui incendiu, fara sa fie semnalate victime omenesti, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Hunedoara, potrivit Agerpres.

Doua autobuze au fost distruse de un incendiu, in municipiul resedinta

10:16, 23.05.2024 - Doua autobuze parcate pe o strada din municipiul Bacau au fost distruse de un incendiu care a izbucnit miercuri seara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU), potrivit Agerpres.

Incendiu de vegetatie extins pe 15 hectare

10:36, 19.05.2024 - Aproximativ 15 de hectare de stuf, vegetatie uscata, deseuri menajere si vegetale au ars, in noaptea de sambata spre duminica, in localitatea Tataraseni din comuna Havarna, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Pompierii, in alerta: Mai multe garaje cuprinse de un incendiu

19:55, 05.05.2024 - Pompierii militari si civili intervin, duminica, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins mai multe garaje in localitatea Sanmartin, existand riscul ca focul sa se extinda la o casa din apropiere, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Harghita.

Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci

15:20, 28.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța ca la un adapost de animale din localitatea Vladimirescu a izbucnit un incendiu. La fața locului intervin... The post Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja din Corbu, langa campingul de rulote. ISU: Se lucreaza pentru lichidare. Au fost extrase doua butelii

09:15, 06.04.2024 - Un puternic incendiu a izbucnit, sambata dimineata, dupa ora 4,00, la o terasa de pe plaja din localitatea Corbu, flacarile extinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 1.000 de metri patrati, langa campingul de rulote, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea", conform Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?