Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la locomotiva Trenului Oradea-Mangalia. 120 de călători au fost evacuați de pompieri, sunt degajări mari de fum

Publicat:

Un incendiu a izbucnit sambata, 29 iunie, la locomotiva unui tren de calatori care circula pe ruta Oradea-Mangalia. Locomotiva diesel a luat foc la ieșirea din gara Chișineu-Criș. 120 de calatori au fost evacuați de pompieri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la o locomotiva la ieșire din gara Chișineu Criș. 120 de calatori, evacuați

14:11, 29.06.2024 - Pompierii din Arad intervin sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de calatori la ieșire din gara Chișineu Criș. 120 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate, conform Mediafax.

Incendiu la o locomotiva, in gara Chișineu Criș. 120 de calatori, evacuați!

13:50, 29.06.2024 - Pompierii din Arad intervin sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de calatori la ieșire din gara Chișineu Criș. 120 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate.

Incendiu la locomotiva trenului Oradea – Mangalia. 120 de calatori, evacuați

13:45, 29.06.2024 - Pompierii din Arad intervin sambata pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de calatori la ieșire din gara Chișineu Criș. 120 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate. Potrivit ISU Arad, pompierii intervin cu doua autospeciale de stingere. Incendiul se manifesta in interiorul…

O locomotiva a luat foc in Gara Chișineu Criș. 120 calatori au fost evacuați din tren

13:41, 29.06.2024 - ISU anunța ca sambata, la orele amiezii, o locomotiva diesel a luat foc in timp ce pleca din Gara Chișineu Criș. La fața locului a... The post O locomotiva a luat foc in Gara Chișineu Criș. 120 calatori au fost evacuați din tren appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Incendiu intr-un apartament din capitala: Au intervenit 5 echipaje de pompieri, iar locatarii au fost evacuați

13:56, 28.06.2024 - Incendiu intr-un apartament din secorul Rișcani. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgența flacarile au cuprins un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuit cu 5 nivele. La moment angajații IGSU evacueaza persoanele din apartamentele vecine și de la etajele superioare.

Ce a pațit mecanicul de locomotiva care a evitat impactul cu mașina de pompieri din Cluj

23:35, 11.04.2024 - Mecanicul de locomotiva care a reușit sa evite in ultima clipa impactul cu mașina de pompieri din Cluj, care a intrat forțat pe calea ferata, a fost recompensat de CFR Calatori. Compania feroviara de stat a anunțat premiul pentru acest act eroic, fara a divulga insa valoarea acestuia.Intr-un comunicat…

Mecanicul de locomotiva care a reușit sa evite un impact cu mașina de pompieri din Cluj, premiat de CFR Calatori

15:40, 11.04.2024 - CFR Calatori anunța ca il premiaza pe mecanicul care a reușit sa franeze la timp și a evitat astfel impactul cu o mașina de pompieri care a forțat, marți, trecerea la nivel cu calea ferata langa Campia Turzii.

(video) Incendiu la un liceu din capitala: Cinci echipaje de pompieri lupta cu flacarile, iar elevii și profesorii au fost evacuați

13:31, 05.04.2024 - Panica la un liceu din capitala. Elevii și profesorii au fost evacuați dupa ce in incinta instituției a izbucnit un incendiu. Potrivit reprezentanților IGSU, a luat foc demisolul instituției.


Ce parere ai despre aceasta stire?