Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu la bordul unei nave de croazieră la Sankt-Petersburg: Un mort și peste 300 de persoane evacuate

Publicat:

Un incendiu izbucnit la bordul unei nave de croaziera la Sankt-Petersburg, al doilea oras ca marime din Rusia, s-a soldat joi dimineata cu moartea unui membru al echipajului, au relatat media de stat ruse, scrie agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu intr-un bloc din Medgidia: Arde generalizat un apartament de la demisol. Trei persoane, evacuate de pompieri

23:05, 24.06.2024 - Pompierii intervin, luni seara, pentru stingerea unui incendiu care s-a produs intr-un apartament la demisolul unui bloc din Medgidia. Trei persoane au fost evacuate de catre pompieri, una cu atac de panica, scrie news.ro.

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! Aproape 50 de persoane au fost evacuate

07:15, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit la etajul al doilea al Clinicii de Pediatrie III, informeaza ISU Cluj. Mai exact, a fost afectata camera tehnica.Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați in urma cu puține momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

Incendiu intr-un bloc din Alexandria. 30 de persoane au fost evacuate

10:20, 01.06.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata intr-un bloc din Alexandria, județul Teleorman. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate de pompieri ori s-au autoevacuat, din cauza degajarilor mari de fum.

Incendiu violent la o tamplarie din Aiud, s-a extins la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

07:40, 24.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, la un atelier de tamplarie din Aiud, județul Alba. Flacarile s-au extins la o locuința și la o pensiune. 16 persoane au fost evacuate.

Alerta in aceasta dimineata la Constanta! Mai multe persoane, evacuate dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai dupa izbucnirea unui incendiu (GALERIE FOTO)

08:36, 16.05.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta au fost solicitati in aceasta dimineata in jurul orei 4.30 sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit in uscatorul unui bloc de locuinte de pe bulevardul 1 Mai, nr. 25.La fata locului au intervenit…

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Incendiu intr-un bloc: 20 de persoane au evacuate la Ploiești

10:35, 14.04.2024 - 10 persoane au fost evacuate de pompieri și 10 au ieșit singure din apartamente, duminica dimineața, dupa un incendiu cu degajare mare de fum, care a izbucnit intr-un bloc din Ploiești, județul Prahova.

VIDEO. Inundații in Rusia. Peste 10.000 de persoane evacuate

15:45, 06.04.2024 - Aproximativ 11.000 de persoane au trebuit sa fie evacuate dupa ce un baraj s-a rupt in orașul Orsk, din Rusia, care are o populație de 190.000 de locuitori, la granița cu Kazahstanul, scrie Euronews. Comunitațile riverane din munții Urali din Rusia au fost nevoite sa evacueze dupa ce apele in creștere…


Ce parere ai despre aceasta stire?