Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu într-un bloc din Medgidia: Arde generalizat un apartament de la demisol. Trei persoane, evacuate de pompieri

Publicat:
Incendiu într-un bloc din Medgidia: Arde generalizat un apartament de la demisol. Trei persoane, evacuate de pompieri

Pompierii intervin, luni seara, pentru stingerea unui incendiu care s-a produs intr-un apartament la demisolul unui bloc din Medgidia. Trei persoane au fost evacuate de catre pompieri, una cu atac de panica, scrie news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! 49 de persoane au fost evacuate

09:30, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, vineri, la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca, iar 49 de persoane au fost evacuate, dintre care 22 de copii. „Pompierii din cadrul Detasamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertati in urma cu putine momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca! Aproape 50 de persoane au fost evacuate

07:15, 07.06.2024 - Un incendiu a izbucnit la etajul al doilea al Clinicii de Pediatrie III, informeaza ISU Cluj. Mai exact, a fost afectata camera tehnica.Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați in urma cu puține momente cu privire la faptul ca a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii…

Incendiu in curtea fabricii de ciment din Medgidia. Ard cauciucuri pe o suprafata de o mie de metri patrati

17:55, 03.06.2024 - Un incendiu a izbucnit, luni, 3 iunie 2024, in curtea fabricii de ciment din Medgidia. Pompierii au anuntat ca ard cauciucuri pe o suprafata de o mie de metri patrati, iar focarul este controlat.

(video) Incendiu intr-un bloc de la Telecentru: 5 echipaje de pompieri au luptat cu focul, doua persoane - evacuate

18:45, 31.05.2024 - Un incendiu a izbucnit astazi, 31 mai, intr-un bloc de locuit din sectorul Telecentru al capitalei. La fața locului au intervenit 5 echipaje de pompieri care au luptat cu focul, dar și au evacuat doua persoane.

Alerta in aceasta dimineata la Constanta! Mai multe persoane, evacuate dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai dupa izbucnirea unui incendiu (GALERIE FOTO)

08:36, 16.05.2024 - Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al Judetului Constanta au fost solicitati in aceasta dimineata in jurul orei 4.30 sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit in uscatorul unui bloc de locuinte de pe bulevardul 1 Mai, nr. 25.La fata locului au intervenit…

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.

Incendiu in Florești! A luat foc un apartament de pe strada Florilor

17:15, 10.04.2024 - Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Florești au intervenit la stingerea unui incendiu care a izbucnit intr-un apartament, situat la etajul 3, al unui bloc de locuințe de pe strada Florilor din localitatea Florești.La fața locului s-au deplasat doua autospeciale pentru stingerea incendiilor și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?