Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă un pui de urs, lovit de o mașină

Publicat:

Inca un pui de urs, de aproximativ 7 luni, a fost lovit de masina sambata. A fost preluat de reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni, care gestioneaza și sanctuarul de urși de la Zarnești. Puiul de urs va fi exmainat medical și va primi ingrijirile necesare la sanctuar. Accidentl a avut loc pe drumul dintre Rașnov și . Ursoaica era in zona. Nu se cunoaste persoana/masina care l-a lovit. Revenim cu amanunte! Pui de urs, lovit mortal pe DN1 The post Inca un pui de urs, lovit de o mașina appeared first on NewsBV .

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Biciclist, lovit de o mașina pe o strada din municipiul Brasov

09:50, 21.06.2024 - Un biciclist a fost lovit de o mașina, in urma cu cateva momente, pe o strada din municipiul Brasov. Un biciclist a fost lovit de o mașina, vineri dimineata. Un echipaj medical a ajuns la fața locului. Accidentul s-a petrecut pe strada Nicolae Titulescu, in zona unei treceri pentru pietoni. La locul…

Biciclist lovit de o mașina, in Amaru

13:30, 09.06.2024 - foto arhiva Trafic dirijat pe Dj102H, in Amaru, in urma unui accident rutier produs in jurul orei 13:00, anunța IPJ Buzau. ,,Din primele date, un autovehicul a accidentat un biciclist. Biciclistul este evaluat medical.” , adauga Biroul de Presa al IPJ Buzau. Revenim cu detalii.

Motociclist de 16 ani la spital dupa ce a fost lovit de mașina, in Dumbravița

10:11, 17.05.2024 - Accident de circulație, vineri dimineața, la Dumbravița. Un tanar de 16 ani a fost ranit dupa ce a fost lovit de o mașina in timp ce circula pe un motociclu. A fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Stalp lovit de mașina pe Calea Timișorii, colț cu strada Zimbrului. Doua victime au ajuns la spital

12:40, 16.04.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean anunța ca la ora 07:30, pe Calea Timișorii din cartierul Aradul Nou, colț cu str. Zimbrului, a avut loc un accident:... The post Stalp lovit de mașina pe Calea Timișorii, colț cu strada Zimbrului. Doua victime au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele…

Tesla, data in judecata dupa ce un copil de 2 ani a lovit-o pe mama sa cu o mașina Model X. „Este defect”

09:20, 15.04.2024 - Este Tesla de vina pentru ca un copil mic a lovit-o pe mama sa cu SUV-ul Model X al familiei? Asta urmeaza sa stabileasca, in curand, un juriu din California, intr-un proces civil care ar putea ridica intrebari cu privire la caracteristicile de siguranța ale vehiculului.

Polițistul de la Rutiera lovit de o mașina trebuie operat la Viena. Cat de grava este, de fapt, starea sa

07:50, 01.04.2024 - Polițistul de la rutiera, in varsta de 24 de ani, se zbate acum intre viața și moarte pe un pat de spital din Capitala. Starea lui este in continuare una critica, iar medicii au un prognostic foarte rezervat. Tanarul este in continuare internat la Terapie Intensiva, intubat și ventilat mecanic."Pacientul…


Ce parere ai despre aceasta stire?