Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă şase persoane din Suceava au murit. Bilanţul total al deceselor în rândul pacienţilor COVID-19 a ajuns la 711

Publicat:

Autoritatile au anuntat alte sase noi decese in randul romanilor confirmati cu noul coronavirus, ceea ce duce bilantul total al deceselor din tara noastra la 711. Ultimele persoane care si-au pierdut viata sunt cinci barbati si o femeie de 66 de ani, toti din judetul Suceava.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu rachete ucrainene in Sevastopol: Trei persoane au murit, alte 100 sunt ranite, anunța autoritațile ruse

18:36, 23.06.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Ucraina a atacat duminica orașul Sevastopol din peninsula Crimeea cu cinci rachete ATACMS furnizate de SUA, ucigand trei persoane, inclusiv doi copii, și ranind inca aproximativ 100, au declarat oficialii ruși, potrivit usnews.com. Ministerul rus al Apararii a declarat ca patru…

Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri din județul Sibiu. Un barbat de 35 de ani a murit

17:26, 10.06.2024 - Trei persoane au cazut intr-un bazin adanc de aproximativ cinci metri dintr-o localitate din județul Sibiu. Autoritațile au organizat o misiune de salvare. La fața locului au fost trimiși reprezentanți ISU și de la Serviciul de Ambulanța.

Accident rutier grav in Bihor. Trei oameni au murit in urma impactului

09:11, 28.05.2024 - Cum s-a intamplat tragicul accident Tragedia s-a produs in jurul orei 8:00, cand autoturismul a intrat in coliziune frontala cu un camion. Impactul a fost atat de puternic incat mașina a fost proiectata in afara parții carosabile, ajungand pe un camp din apropiere. In ciuda eforturilor medicilor de…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Doi medici, trimiși in judecata dupa ce ar fi falsificat, in pandemie, fișa medicala a unei paciente. Femeia, bolnava de Covid, a murit

14:21, 17.05.2024 - Doua femei, medici la Spitalul Clinic CF2 din Bucuresti, au fost trimise in judecata pentru fals intelectual dupa ce, in martie 2021, in contextul pandemiei de COVID si al restrictiilor privind internarile pacientilor cu simptome specifice acestei boli, ar fi falsificat diagnosticul unei femei care…

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Inundații in Afganistan:Bilantul deceselor a urcat la cel putin 50 de persoane

15:10, 16.04.2024 - Inundatiile provocate de ploile torentiale care au cazut in ultimele patru zile in Afganistan au dus la decesul a cel putin 50 de persoane, a anuntat marti Autoritatea pentru managementul dezastrelor din aceasta tara, informeaza DPA, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?