Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o vedetă autoare: Monica Gabor va scrie o carte. Va aborda mai mult perioada post-Bacău

Publicat:

, fosta Columbeanu, vrea sa scrie o carte despre viata ei. abia asteapta sa o citeasca. Cel mai mult, «scriitoarea» vrea sa puna accent pe perioada de dupa ce a a plecat din Bacau. Nu este singura vedeta care se apuca de scris. a scris pana acum trei carti. Toate de mare succes. a scris o carte care cuprinde marturii despre viata ei. 

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Antonescu și-a riscat viața la doar doua saptamani dupa naștere. Ce spune Victor Vrinceanu despre gestul facut de vedeta: „Un șoc emoțional pentru mine”

15:35, 27.06.2024 - Victor Vrinceanu a facut mai multe dezvaluiri incendiare la Antena Stars. Jurnalistul și Andreea Antonescu s-au iubit cu patos, dar au existat și numeroase probleme intre ei. Astazi, ele au fost dezvaluite! Cum și-a riscat vedeta viața la doar doua saptamani dupa ce a nascut-o pe Venice-Victoria.

Ce a scris pe Facebook sora lui Babasha dupa ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay: „Voi ce ați realizat in viața?”

15:15, 13.06.2024 - Actrița la Teatrul Municipal Bacovia din Bacau și sora lui Babasha, cantarețul huiduit la concertul Coldplay, Bianca Babașa a scris pe pagina sa de Facebook o postare speciala despre cum ea și fratele sau au muncit de mici pentru a reuși in viața și despre reacțiile de la concert.

Cum iți hranești bebele in primul an de viața? Mini ghid pentru parinți

15:45, 07.06.2024 - Primul an din viața bebelușului tau este o perioada magica, plina de descoperiri și momente de neuitat. Dar este și o perioada cruciala pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelușului tau, iar nutriția joaca un rol esențial in acest proces. Ca proaspat parinte, probabil te confrunți cu numeroase intrebari…

Adela Popescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre ce s-a intamplat recent in viața ei. „Am testat un pic ce inseamna sa fii pe muchie de cuțit”

09:45, 02.06.2024 - Adela Popescu, in varsta de 37 de ani și mama ei au o relație speciala, cele doua petrecand mult timp impreuna. Recent, soția lui Radu Valcan a trecut printr-o perioada delicata, despre care a vorbit abia acum.Vedeta a preferat sa pastreze discreția pana ce s-a asigurat ca cea care i-a dat viața este…

Star Matinal. Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Vedeta a declarat acest capitol incheiat

11:51, 29.05.2024 - Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Viața vedetei s-a schimbat radical in ultimii ani, motiv pentru care și prioritațile ei sunt altele. A declarat acest capitol incheiat și a spus ca a ajuns deja la jumatatea urmatorului capitol din viața ei.

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Trei barbati au naufragiat pe o insula pustie. Au scris un singur mesaj, dar care le-a salvat viata

11:01, 12.04.2024 - Trei marinari au naufragiat pe o insula pustie din Oceanul Pacific. Barbatii au scris un singur mesaj, dar acesta a fost de-ajuns pentru a le salva vietile. Naufragiatii au trait o saptamana „rupti” de lume. Marina și paza de coasta a Statelor Unite i-au salvat Marinarii au trait mai bine de o saptamana…

Suferința mai puțin știuta a Nikitei! Cunoscuta blonda trece printr-o perioada dificila și a luat o decizie importanta pentru viața ei: ”Efectiv m-am imbolnavit”

10:46, 04.04.2024 - E tot timpul cu zambetul pe buze, insa Nikita ascunde o suferința pe care a impartașit-o și cu noi. Blondinei ii este foarte dor de fetițele ei, ele fiind in Spania. Vedeta s-a intors pentru o perioada in Romania, dar spune ca nu mai poate sa stea atat de departe de cele mici. Astfel, a luat o decizie…


Ce parere ai despre aceasta stire?