Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Încă o calificare olimpică pentru Moldova: Luptătorul Radu Lefter va reprezenta țara noastră la JO de la Paris

Publicat:
Încă o calificare olimpică pentru Moldova: Luptătorul Radu Lefter va reprezenta țara noastră la JO de la Paris

Luptatorul de stil liber, proaspatul campionul european U-23 din acest an, Radu Lefter, s-a calificat la de la Paris 2024. Anunțul a fost facut de de Pregatire a Loturilor Naționale.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Luptatorul Radu Lefter va reprezenta țara noastra la Jocurile Olimpice de la Paris

12:35, 28.06.2024 - Luptatorul de stil liber, proaspatul campionul european U-23 din acest an, Radu Lefter, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Anunțul a fost facut de Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Naționale. In acest sens, Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Naționale aduce sincere felicitari…

Radu Lefter s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

17:30, 27.06.2024 - Luptatorul de stil liber, proaspatul campionul european U-23 din acest an, Radu Lefter s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Naționale aduce sincere felicitari lui Radu, dar și antrenorilor Roman Dermenji și Boris Sava pentru acest succes.

Inca o calificare olimpica pentru Moldova: Judocanul Mihail Latișev va reprezenta țara noastra la JO de la Paris

19:40, 02.06.2024 - O noua calificare pentru Republica Moldova. Judocanul Mihail Latișev a devenit campion mondial la Cupa Mondiala din Maroco, astfel asigurandu-și participarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

(foto) Inca o calificare olimpica pentru Moldova: Atleta Zalina Marghieva va reprezenta țara noastra la JO de la Paris

20:45, 13.05.2024 - Atleta Zalina Marghieva s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la proba aruncarea ciocanului. Potrivit MEC, sportiva a reușit aceasta performanța in cadrul Turneului Internațional „Dionisopolis” din Bulgaria, unde a inregistrat rezultatul de 75.95 metri și a ocupat locul I.

Cum au evoluat canotorii moldoveni la prima etapa a Cupei Mondiale din Ungaria

15:45, 09.05.2024 - Canotorii Mihai Chihaia și Oleg Tarnovschi au ocupat locul III, pe distanța 500 metri, la prima etapa a Cupei Mondiale de la Szeged, Ungaria. Dubloul de la Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Naționale a oprit cronometru cu timpul de 1:40.05. Competiția din Ungaria a fost și una de calificare pentru…

O noua calificare la Paris » Cați sportivi romani și-au asigurat biletul pentru Jocurile Olimpice

16:00, 26.04.2024 - Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, la proba de yachting. La turneul de la Hyeres, din Franța, Ebru Bolat a terminat pe locul 1 la clasa Ylca, astfel ca și-a obținut biletul pentru Jocurile Olimpice. In total, 80 de sportivi romani sunt calificați la JO 2024. Ebru Bolat va reprezenta…

Victorie pentru Moldova: Oleg Crețul a cucerit aurul la Grand Prix IBSA de para judo

20:35, 03.04.2024 - Oleg Crețul a cucerit medalia de AUR la Grand Prix IBSA de para judo din Antalya, Turcia. In finala categoriei de pina la 90 kg, Oleg l-a invins pe britanicul Daniel Powell, medaliat cu argint la Campionatul European și Campionatul Mondial, anunța Centrul Sportiv de Pregatire a Loturilor Naționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?