Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inaugurare la SJU Bacău, cu participarea ministrului sănătăţii, Alexandru Rafila

Publicat:

de Urgenta din Bacau are de astazi o noua sectie de radioterapie si un heliport dotat cu sisteme moderne. Potrivit corespondentului RRA , construirea heliportului a facut parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a Unitatii de si ar urma sa duca la reducerea semnificativa a duratei transporturilor medicale pe calea aerului. Banii pentru heliport provin din fonduri europene. La inaugurare a fost prezent astazi si ministrul sanatatii, . (RADOR/FOTO – imagine ilustrativa)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Judetean Miercurea-Ciuc a fost clasificat in categoria a II-a, nivel de competenta inalt

00:05, 18.06.2024 - Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din Miercurea-Ciuc a fost clasificat in categoria a II-a, nivel de competenta inalt, ordinul fiind semnat de ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. Managerul SJU Miercurea-Ciuc, dr. Konrad Judit, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca este vorba de un vis…

Spitalul Județean de Urgența Baia Mare: investiție finalizata, noua secție UPU!!!

13:35, 11.06.2024 - In parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș a fost finalizata modernizarea la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgența ”Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare. Noua secție UPU a Spitalului Județean este un proiect important, avand scopul de a oferi ingrijiri medicale de urgența…

Numarul pacienților la UPU Focșani in creștere, in timp ce numarul medicilor ramane neschimbat de ani de zile

21:05, 18.05.2024 - Sefa Unitatii de Primiri Urgente (UPU) de la Spitalul Judetean de Urgenta "Sfantul Pantelimon" Focsani, medicul Daniela Mariana Dinca, afirma ca numarul pacientilor care se prezinta la Urgenta este in crestere, in timp ce numarul medicilor este acelasi de ani de zile - sase doctori.

Investiție majora in Gorj: Consiliul Județean a modernizat Spitalul Județean de Urgența din Targu-Jiu

16:51, 16.05.2024 - Consiliul Județean Gorj a finalizat proiectul „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Unitații de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgența Targu Jiu, locația Str. Tudor Vladimirescu”, finanțat in baza contractului nr. 4053/19.03.

29 mai, data-reper pentru inaugurarea noului UPU la Buzau

00:15, 10.05.2024 - Intr-o declaratie de presa, facuta de premierul Marcel Ciolacu, a fost lansata ideea ca momentul inaugurarii celui mai nou obiectiv din sistemul de sanatate local – Unitatea de Primiri Urgente de pe langa Spitalul Judetean – ar putea fi preconizat catre finalul acestei luni, atunci cand la Buzau s-ar…

Se cere demisia ministrului Sanatații: „Rafila și-a batut joc de banii publici”

16:15, 02.05.2024 - Uniunea Salvați Romania (USR) il acuza pe ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, ca risipește banii publici pe medicamente care apar doar in hartii și pe echipamente platite dar nepuse in funcțiune, citand un raport Curții de Conturi, și cere demisia imediata a sa.

Care au fost ultimele cuvinte ale tinerei gravide din Bacau. Maria a murit cu zile, acuza familia: „Mi s-au uscat buzele”

12:06, 03.04.2024 - Maria, gravida din Bacau care a murit in Spitalul Județean de Urgența, a avut parte de un sfarșit sfașietor. A ajuns in stare grava, situația s-a complicat și mai tare dupa ce a trecut printr-o intervenție, iar familia spune ca a fost lasata in agonie de catre medici. Care au fost ultimele cuvinte ale…

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.


Ce parere ai despre aceasta stire?