Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În topurile FR Baschet

Publicat:

Astfel, este in TOP 10 la capitolul marcatoare (loc 6, cu 283 puncte), eficienta (loc 7, cu 332 unitati) si recuperari (loc 6, cu 151 mingi castigate). La aceasta din urma categorie, ocupa locul 12, cu 122 recuperari. In fine, la capitolul pase decisive, pe locul 9 o gasim pe Brankica Hadzovic, cu 62 assist-uri.

Cat despre statistica echipelor din , ICIM Arad este echipa cu cele mai multe jocuri cu scor strans – sub cinci puncte – (8 din 18), din care cinci infrangeri si trei victorii.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Comentarii aspre in presa europeana. Marca: „Olanda distruge Romania și-o trimite acasa!” » Gazzetta dello Sport: „Gakpo a facut ce-a vrut cu Romania” » L'Equipe: „O echipa moale, surclasata tehnic și colectiv”

22:10, 02.07.2024 - Diferența clara de valoare de pe „Allianz Arena” a fost reflectata fidel in marile publicații. The Sun a remarcat ca „Gakpo a stralucit iar și olandezii au fost ca o furtuna”, in timp ce Corriere dello Sport a scris „trupa lui Koeman a copleșit Romania. Dubla lui Malen a propulsat-o Olanda in sferturi”.…

Brankica Hadzovic: „Fanii din Arad vor veni intotdeauna la meciuri. Nu conteaza contextul sau prețul, este in sangele lor”

12:40, 16.06.2024 - Cea mai longeviva straniera din lotul lui FCC UAV Arad a tras concluziile sezonului 2023-2024, in care „galben-albastrele” au oprit dominația lui Sepsi SIC Sfantu Gheorghe și au obținut medaliile de argint in Liga Naționala.

Ce performanta!: Dupa Cupa Romaniei, baschetbalistele de la CSM Constanta au castigat si Liga Nationala! Sunt campioanele Romaniei! (GALERIE FOTO)

21:30, 23.04.2024 - In acest sezon, ora exacta in baschetul feminin romanesc se da la Constanta Dupa cucerirea Cupei Romaniei, CSM Constanta a realizat si marea performanta a cuceririi in premiera a Ligii Nationale, realizand astfel eventul in stagiunea 2023 2024 Baschetbalistele pregatite de Alexandru Olteanu, Alina Serban…

Baschet: CSM Constanta incepe finala Ligii Nationale. Primele doua meciuri, pe litoral. Intrarea este libera!

13:00, 15.04.2024 - Echipa feminina de baschet CSM Constanta continua lupta pentru titlu in Liga Nationala, iar astazi, 15 aprilie 2024, sustine prima partida din finala. Dupa ce a invins o pe CSM Targoviste in semifinale, echipa de pe litoral o infrunta pe FCC Baschet UAV Arad in ultimul act al campionatului. Finala play…

Centura rutiera care unește o autostrada, un drum național și unul expres. Proiectul se afla la CNAIR spre avizare

13:00, 10.04.2024 - Noi legaturi importante de drumuri din Romania prind contur dupa ce studiul de fezabilitate al centurii de nord-est a municipiului Arad a fost transmis pentru avizare Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR.

SCM Timisoara a castigat duelul disputat la Arad cu CSM Petrolul Ploiesti. Seria din play out se muta pe Bega

20:10, 09.04.2024 - SCM Timisoara a obtinut victoria in sala „Victoria”, din Arad, unde a fost nevoita sa mearga „in exil” temporar in Liga Nationala. „Leii” s-au impus cu 72-65 in fata celor de la CSM Petrolul Ploiesti in meciul 1 din seria in sistem „cel mai bun din trei jocuri” a zonei locurilor 11-18. Alb-violetii…

Cum a ajuns trenul la Cluj? De la Cluj la Oradea se circula aproape la fel de repede ca acum - FOTO

17:05, 08.04.2024 - Trenul a ajuns la Cluj in 1870, iar insistențele sașilor ardeleni au fost invinse de insistența clujenilor și a oradenilor. ”Continuarea liniei Budapesta - Szolnok a fost discutata timp de mai multe decenii: sașii ardeleni doreau continuarea spre Arad și Sibiu; oradenii și clujenii evident spre…

Video Incident cu focuri de arma in Timiș! Politistii au oprit o masina cu migranti. 3 au reusit sa fuga

10:20, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga, conform news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?