Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ruinele unui castel feudal din Japonia au fost găsite monede din vremea Imperului Roman

Publicat:

Descoperire de exceptie in : in ruinele unui castel feudal au fost gasite monede din vremea . Este prima oara cand bani batuti in sunt descoperiti in Japonia.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este principalul suspect in cazul fetiței gasite moarta intr-o rapa. A fost ridicat de polițiști

18:06, 29.05.2024 - Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect in cazul fetiței de doi ani gasita moarta intr-o rapa, in Dolj. Potrivit unor surse din ancheta, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei. Verișorul Raisei, un adolescent in varsta de 15 ani, a fost ridicat, miercuri, de polițiști. Potrivit…

Japonia mananca mici și sarmale. Romanul care le prepara: „Clienții ling farfuria“ VIDEO

07:50, 19.05.2024 - In vizita in Japonia, Andreia și Ionut, vloggerii de la canalul de YouTube „HaiHui in doi”, au prezentat povestea romanului care vinde mici și alte feluri de mancare tradiționala in Țara Soarelui Rasare.

Sarea poate crește riscul de cancer cu 40%. Descoperire șocanta

08:31, 10.05.2024 -   Nutriționiștii de la Centrul pentru Sanatate Publica de la Universitatea din Viena au descoperit ca persoanele din Marea Britanie care adaugau sare la majoritatea meselor lor aveau cu 41% mai multe șanse de a dezvolta cancer la stomac decat cele care foloseau acest produs cu moderație, scrie dailymail.co.uk.Studii…

Descoperire șocanta la granița Romaniei. Cadavrele a șase ucraineni, gasite in raul Tisa

12:21, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana. Barbații din Ucraina continua sa fuga de razboi. Unii trec ilegal granita in Romania, fie prin raul Tisa, fie…

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Avertisment din Țara Soarelui Rasare: „Ne confruntam cu un punct de cotitura”. Japonia și-a consolidat capacitațile de aparare

10:21, 08.04.2024 - In contextul in care tensiunile geopolitice nu dau semne de atenuare, Japonia s-a vazut nevoita sa-și reconsidere poziția in materie de aparare, a afirmat duminica prim-ministrul nipon Fumio Kishida.

FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei

19:50, 05.04.2024 - Piloții și echipele de Formula 1 se pregatesc sa ajunga in Japonia, cunoscuta și ca „Țara Soarelui Rasare”, pentru a patra runda a sezonului 2024. The post FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?