Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Polonia s-a revenit la vechea denumire a străzii

Publicat:

s-a revenit la vechea denumire a strazii, dupa redenumirile din perioada decomunizarii. Dupa cum scrie , președintele voievodatului Kujawsko-Pomorskie, , a luat pe 13 decembrie decizia sa redenumeasca o serie de strazi din Bydgoszcz. Astfel, au fost redenumite aleile Planului de șase ani, care urmau sa poarte numele in cinstea fostului președinte

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Se lucreaza la consolidarea strazii Uliului. Emil Boc: „Situatia este sub control. Termenul de finalizare este de trei luni”

16:10, 25.06.2024 - Saptamana trecuta au inceput lucrarile de consilidare a strazii Uliului din Cluj-Napoca, acolo unde o portiune din drum s-a surpat. Emil Boc a precizat ca situatia lucrarilor este sub control, iar termenul de finalizare este de trei luni.

Alpinistul Adrian Ahritculesei a revenit in tara dupa ce a cucerit Everestul

17:35, 20.05.2024 - Alpinistul Adrian Ahritculesei a revenit luni in tara dupa ce, in urma trei zile, vineri, 17 mai, a reusit sa cucereasca varful Everest (8.848 m), sportivul recunoscand ca a trait un sentiment de implinire atunci cand s-a aflat in cel mai inalt punct de pe planeta.

A fost anunțata cauza surparii strazii din Slanic. Persoanele evacuate se pot intoarce la caselele lor

14:01, 14.05.2024 - Cele aproape 60 de persoane care au fost evacuate dupa surparea strazii din Slanic se pot intoarce la casele lor dupa aproape trei saptamani, a decis marti Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) Prahova.

La doar 30 de ani, un fost caștigator al US Open a decis sa se retraga din tenis

14:36, 10.05.2024 - Dominic Thiem, in varsta de 30 de ani, castigator al US Open in 2020, a anuntat ca isi va incheia cariera in acest sezon. Austriacul nu si-a mai revenit dupa accidentarea la incheietura mainii drepte, relateaza L'Equipe."Sezonul 2024 va fi ultimul meu sezon". Cu aceste cateva cuvinte, austriacul Dominic…

Promovare! A realizat cea mai mare surpriza din istoria fotbalului acum 8 ani și a revenit in Premier League

12:50, 27.04.2024 - Leicester, care a șocat lumea fotbalului in 2016, atunci cand a caștigat Premier League, a promovat dupa un singur sezon petrecut in Championship. Trupa lui Enzo Maresca este lider, cu doua etape inainte de final, și nu mai poate rata revenirea in primul eșalon. Leicester este lider, cu 94 de puncte…

Campionul Romaniei la breaking. Bogdan Nedelciu pregatește copiii in dansul strazii VIDEO

11:21, 22.04.2024 - Aradeanul Bogdan Nedelciu (24 ani), alias Beat the Young Hustler, membru al lotului olimpic de breaking al Romaniei, a caștigat pentru a patra oara titlul de campion național la acest stil de dans de strada.

MAE: Un grup de cetațeni romani, blocat pe aeroportul din Dubai, a revenit in țara

13:05, 18.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe a anunțat joi, 18 aprilie, printr-un comunicat de presa ca unul dintre cele doua grupuri de romani, care au ramas blocate pe Aeroportul Internațional Dubai, a revenit in țara, prin intermediul unei curse care a operat din Abu Dhabi.

Grecia: Echipa lui Razvan Lucescu a revenit de la 0-2 in meciul cu AEK Atena

07:40, 08.04.2024 - Echipa greaca PAOK Salonic, formatia condusa de tehnicianul roman Razvan Lucescu, a incheiat la egalitate duminica, in deplasare, scor 2-2, cu gruparea AEK Atena. PAOK a revenit de la 0-2. Mijat Gacinovic a deschis scorul pentru atenieni in minutul 30, iar Nordin Amrabat l-a majorat in minutul 49. Lucescu…


Ce parere ai despre aceasta stire?