Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Israel, a treia doză de vaccin împotriva COVID-19 a permis atenuarea impactului valului 4 al pandemiei

Publicat:

Numar record de cazuri, dar mai putin grave - campania d de imunizare cu a treia doza de vaccin impotriva COVID-19 a permis atenuarea efectelor valului patru al pandemiei provocat de varianta Delta a coronavirusului, sugereaza primele date si expertii sanitari, scrie miercuri AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Nu a existat pandemie in Slovacia”. Concluzia la care a ajuns comisarul insarcinat cu gestionarea crizei COVID

20:45, 03.07.2024 - Comisarul guvernamental responsabil cu investigarea gestionarii pandemiei de COVID-19 și deputat al Partidului Național Slovac, Peter Kotlar, a tras concluzia in ancheta sa ca nu a existat nicio pandemie in Slovacia. El urmeaza sa-și prezinte raportul in septembrie, scrie Dennik. {{748035}} Peter Kotlar,…

Liderii G7 acuza China ca „a permis” razboiul Rusiei impotriva Ucrainei și a sprijinit „mașina de razboi” a Moscovei

13:46, 15.06.2024 - Sprijinul Chinei acordat Rusiei „permite” razboiul din Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii. Aceștia au amenintat cu noi sanctiuni impotriva celor care sustin material „mașina de razboi” a Moscovei, transmite CNN, potrivit News.ro. 

Moderna anunta rezultate bune pentru vaccinul sau combinat care vizeaza COVID-19 si gripa

00:10, 12.06.2024 - Compania americana Moderna a anuntat rezultate bune pentru vaccinul sau combinat impotriva gripei si COVID-19 la adultii cu varsta de 50 de ani si peste, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Testat pe cateva mii de persoane, vaccinul „a declansat un raspuns imun mai mare” decat vaccinurile separate…

Anthony Fauci da explicații Congresului SUA pentru rolul sau in gestionarea pandemiei de Covid-19

00:30, 04.06.2024 - Fostul consilier al guvernului american pentru COVID-19, Anthony Fauci, a negat cu inversunare luni ca a incercat sa ascunda originile pandemiei in cursul primei sale audieri publice in fata Congresului de la retragerea din functie, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. Anthony Fauci devenise cel mai vizibil…

Fostul director al CDC: „Am un numar de oameni care sunt foarte bolnavi și nu au avut niciodata Covid, dar sunt bolnavi din cauza vaccinului”

13:25, 22.05.2024 -  Dr. Robert Redfield, fost director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, a declarat saptamana trecuta ca mulți oficiali care au incercat sa avertizeze publicul cu privire la potențialele probleme legate de vaccinurile Covid-19 au fost presați sa taca și ca este timpul sa…

O PERSPECTIVA REVOLUȚIONARA Descoperirea unui vaccin avantajos impotriva viitoarelor virusuri

10:25, 14.05.2024 - In ultimele decenii, trei betacoronavirusuri despre care se crede ca provin de la lilieci au provocat boli devastatoare la om. The post O PERSPECTIVA REVOLUȚIONARA Descoperirea unui vaccin avantajos impotriva viitoarelor virusuri first appeared on Informatia Zilei .

Povestea barbatului care a facut primul vaccin personalizat impotriva cancerului din lume. Este singura lui speranța

14:40, 26.04.2024 - Profesorul de muzica Steve Young se numara printre primii pacienți care au primit primul vaccin personalizat impotriva cancerului și spune ca este „cea mai buna șansa” a sa de a opri boala.

Rezultate promițatoare in lupta impotriva cancerului! Un vaccin a reușit sa micșoreze tumorile unor pacienți

11:45, 08.04.2024 - Un studiu preliminar arata ca aproape o treime dintre tumorile unor pacienți cu o forma de cancer avansat, care au primit un vaccin personalizat impreuna cu un medicament de imunoterapie, s-au micșorat.


Ce parere ai despre aceasta stire?