Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În decorarea lui Octav Bjoza, ANTENA 3 a văzut prețuirea de către Klaus IOHANNIS a propagandei lor de identificare a fostului deținut politic cu DEȚINUTUL Dan VOICULESCU!

Publicat:

Primul gest al lui Klaus Iohannis ca președinte a fost decorarea lui Octav Bjoza, deținut politic, președintele AFDPR. Doi jurnaliști – și – și-au exprimat mirarea fața de gest, reamintind ca Octav Bjoza și-a declarat public in mai multe rinduri admirația fața de Mișcarea legionara. La o comemorare din 2oo9, domnia sa a susținut ca, deși n-a fost legionar, a primit in inchisorile comuniste, de la ucenicii lui , o educație moral-patriotica a carei esența ar consta in urmatoarea invațatura: „Neamul romanesc este bantuit de tradatori, de vanzatori…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Petrescu, optimist inaintea debutului Romaniei la EURO 2024. „Daca ne calificam mai departe, lumea va ieși in strada!”

10:41, 16.06.2024 - EURO 2024. Romania va debuta la Campionatul European de fotbal luni, 17 iunie, impotriva Ucrainei, la Munchen. „Sper sa avem rezultate si o sa vedeti ca lumea va iesi in strada!”, spune Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj.

(P.E.) Diana Ludoșan: “Noțiunea de administrație publica trebuie schimbata din temelii/ Ma gasiți pe buletinele de vot la poziția numarul 5 pentru Primarie și la poziția nr. 6 pentru Consiliul Local”

11:16, 06.06.2024 - Dragi cetațeni ai municipiului Alba Iulia, Sper ca am reușit in aceste zile de campanie sa fac vocea voastra auzita! Dar sa știți ca nu ma voi opri aici, voi merge mai departe și ma voi lupta pentru fiecare punct din programul meu, program care a luat naștere exclusiv pe baza dorințelor voastre de viața…

A fost descoperita o planeta care teoretic ar fi locuibila. „E de marimea lui Venus și nici macar nu este departe de Terra”

12:10, 25.05.2024 - Oamenii de știința din Marea Britanie au descoperit o noua planeta, denumita Gliese 12b, care ar putea susține viața și care „nu se afla atat de departe de Terra”, transmite Sky News, citat de digi24.ro .

Nicolae Ciuca, de Ziua Europei: „Avem datoria de a duce mai departe promisiunea europeana de pace, solidaritate si prosperitate comuna”

11:15, 09.05.2024 - "Pe linia frontului din Ucraina, visul european este aparat cu arma in mana de ambitiile imperialiste ale regimului autoritar de la Moscova. In schimb, cetatenii romani au sansa de a construi visul european la ei acasa.Avem datoria de a duce mai departe promisiunea europeana de pace, solidaritate si…

Cum și-a pierdut Newton banii intr-o bula speculativa. „Pot calcula mișcarea corpurilor cerești, dar nu nebunia umana”, ar fi spus el

06:45, 25.04.2024 - Oamenii de știința sunt cunoscuți pentru lucrurile stupide pe care uneori le fac, fapt confirmat de mișcarile dezastruoase din punct de vedere financiar ale lui Isaac Newton in timpul bulei Companiei Marilor de Sud din 1720.

Emma Raducanu, invinsa categoric in primul tur la WTA Madrid de o jucatoare venita din calficari

17:40, 24.04.2024 - Departe de forma care a facut-o celebra, Emma Raducanu a parasit turneul „WTA 1000” de la Madrid in runda inaugurala, invinsa cu scorul de 6-2, 6-2 de argentiniana Maria Lourdes Carle (82 WTA).

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Simona Halep, acuzata de minciuna! Miscarea care i-a enervat crunt pe specialisti. Atac dur la adresa romancei

08:40, 02.04.2024 - Simona Halep, acuzata de minciuna! Miscarea sportivei noastre i-a enervat crunt pe specialistii din tenis. Simona Halep s-a decis sa revina pe teren peste o saptamana, la un alt turneu important.Vezi AICI de ce a fost acuzata de minciuna Simona Halep...


Ce parere ai despre aceasta stire?