Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În cursa pentru şefia Camerei de Conturi rămâne doar Teodora Oprean

Publicat:

    O singura candidata a reusit sa obtina nota de trecere la proba scrisa sustinuta sambata, 19 noiembrie, pentru ocuparea postului de director al Camerei de . Este vorba despre care a obtinut 8,04 si se poate inscrie pentru a sustine proba orala, in timp ce a fost notata doar cu 4,76. Aceasta din urma poate face contestatie pana joi la ora 12.00. Oprean provine din sistem si in prezent este controlor financiar in cadrul Camerei de iar Muntean a activat in mediul bancar. Postul a fost scos la concurs…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția Ambasadei SUA la retragerea lui Klaus Iohannis din cursa pentru șefia NATO

16:45, 21.06.2024 - Ambasada SUA a afirmat, vineri, ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este „un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei”.

Ambasada SUA il da exemplu pe Klaus Iohannis dupa retragerea sa din cursa pentru șefia NATO

16:26, 21.06.2024 - Ambasada SUA transmite ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-si retrage candidatura pentru functia de secretar general al NATO este un exemplu al angajamentului sau de a asigura unitatea si consensul in cadrul Aliantei Nord-Atlantice, conform Agerpres.

Decizii majore in CSAT: Klaus Iohannis se retrage din cursa pentru șefia NATO / Romana va dona Ucrainei un sistem PATRIOT

16:00, 20.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis renunța la cursa pentru șefia NATO. In ședința CSAT de joi, șeful statului a informat ca i-a anunțat deja pe aliații din cadrul NATO asupra retragerii candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației.

Iohannis renunța la cursa pentru șefia NATO

15:16, 20.06.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a informat in ședința CSAT ca i-a anunțat pe aliații din cadrul NATO, la sfarșitul saptamanii trecute, despre retragerea candidaturii sale pentru funcția de Secretar General al Organizației. Președintele Klaus Iohannis a solicitat membrilor Consiliului sa se pronunțe…

Vești proaste pentru Klaus Iohannis: Mark Rutte are 'teren liber' in cursa pentru șefia NATO / Ungaria nu se mai opune

11:15, 18.06.2024 - Ungaria nu se mai opune candidaturii lui Mark Rutte pentru funcția de secretar general al NATO. Anunțul a fost facut de presa olandeza care citeaza surse, relateaza Mediafax. Președintele Romaniei s-a aratat și el interesat de poziție.

Klaus Iohannis se retrage din cursa pentru șefia NATO (SURSE)

11:00, 14.06.2024 - Președintele Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru funcția de secretar general al NATO, dar nu a reușit sa obțina sprijinul țarilor aliate. Marele favorit olandezul Mark Rutte, susținut de majoritatea liderilor NATO, inclusiv de catre SUA.

Gheorghe Flutur iși recunoaște infrangerea in cursa pentru șefia CJ Suceava. „Alegatorii au intotdeauna dreptate!”

13:46, 10.06.2024 - Liberalul Gheorghe Flutur, actual președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost invins de social-democratul Gheorghe Șoldan in alegerile de duminica pentru conducerea instutuției. Intr-un mesaj prin care și-a recunoscut infrangerea, Flutur a urat succes „noii echipe”.„Alegatorii au intotdeauna…

Ieșenii nu il vor pe penalul Alexe: Bogdan Cojocaru (PSD) conduce in cursa pentru șefia CJ Iași

14:15, 05.06.2024 - Cel mai recent sondaj de opinie realizat la nivelul județului Iași plaseaza PSD pe primul loc in intenția de vot. Datele arata ca actualul președinte liberal al Consiliului Județean, Costel Alexe, pornește cu șansa a doua in competiția electorala, fiind devansat de Bogdan Cojocaru, candidatul PSD.


Ce parere ai despre aceasta stire?