Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În curând, posibil să bei fără măsură şi să nu-ţi distrugi ficatul

Publicat:

      Un grup de oameni de stiinta sud-coreeni a gasit modalitatea de a stopa efectele devastatoare ale alcoolului asupra ficatului, relateaza agentia de presa Yonhap, citata de platforma electronica Newsru, cu referire la , Planificarii si si Comunicatii de la Seul, potrivit Agerpres. Atunci cand ajunge in sange, alcoolul produce oxigen activ care distruge ficatul, provocand hepatita si chiar ciroza hepatica. Pana acum, insa, au existat putine informatii despre modul in care se produce acest oxigen activ. Oamenii de stiinta sud-coreeni au demonstrat…

Citeste articolul mai departe pe albaiulianul.ro…  

Sursa articol: albaiulianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Realizare uriașa: oamenii de știința au reușit sa obțina primele inversari ale simptomelor bolii Alzheimer

13:40, 25.06.2024 - Oamenii de știința au reușit sa inverseze simptomele bolii Alzheimer timpurii la șoareci prin restabilirea comunicarii intre celulele deteriorate ale creierului. Descoperirile ofera un noua soluție interesanta pentru viitoarele tratamente impotriva bolii Alzheimer, care nu numai ca opresc boala din…

Momentele de coșmar prin care a trecut o femeie din Craiova, din cauza soțului ei. De la ce ar fi pornit scandalul/Ce masura au luat polițiștii

14:21, 14.06.2024 - Polițiștii din Craiova au intervenit intr-un caz de violența domestica. Totul, dupa ce au fost alertați de catre o femeie, care a cerut ajutor pentru vecina ei. Oamenii legii craioveni au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit intr-o familie. Soțul victimei, un barbat de 64 de ani, a fost…

O persoana cu gripa aviara a murit in Mexic, spune OMS

07:20, 06.06.2024 - O persoana cu complicații anterioare de sanatate care a contractat gripa aviara a murit in Mexic in aprilie. Sursa expunerii la virus nu era cunoscuta, a anunțat miercuri Organizația Mondiala a Sanatații.OMS a spus ca riscul actual de apariție a virusului gripei aviare pentru populația generala este…

Cea mai mare camera foto din lume va fi instalata la marginea desertului Atacama. Ce vor sa descopere oamenii de știința

16:35, 05.06.2024 - Cu o rezolutie de peste 3,2 gigapixeli, cantarind aproape trei tone si avand ambitioasa sarcina de a efectua o explorare fara precedent pe durata unui deceniu, cea mai mare camera foto digitala construita vreodata pentru astronomie optica este pregatita sa fie instalata sub cerul senin din nordul Chile,…

[BREAKFAST] Țara in care barbații sunt incurajați cu bani pentru a face copii. Pot primi pana la 730 de dolari

15:31, 03.06.2024 - Intr-o incercare de a combate scaderea ratei natalitații, Coreea de Sud a introdus o masura inedita menita sa incurajeze barbații sa contribuie la creșterea populației. Statul ofera pana la 730 de dolari barbaților care sunt dispuși sa iși faca o operație de inversare a vasectomiei, cunoscuta sub denumirea…

Apariția cancerului poate fi asociata cu o dieta nesanatoasa? Ce au descoperit oamenii de știința

13:35, 06.05.2024 - Un nou studiu realizat de oamenii de știința de la Institutul de Științe Oncologice din Singapore arunca o lumina noua asupra relației dintre metabolismul glucozei și dezvoltarea cancerului.

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

Mancatul a devenit pentru mulți o metoda de evadare și relaxare. Obiceiul care hranește emoțiile, nu stomacul

13:41, 15.04.2024 - Modul in care ne raportam la mancare este o oglinda a relatiei pe care o avem cu noi, a declarat, pentru AGERPRES, medicul psihiatru Petronela Nechita.Este esential sa subliniem, spune aceasta, ca, pe masura ce devenim mai constienti de nevoile noastre personale - fie ca este vorba despre odihna, plimbari…


Ce parere ai despre aceasta stire?