Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În comă alcoolică la doi ani. O fetiță a băut vișinată și a fost găsită inconștientă într-un șanț

Publicat:

O fetița de doi ani din localitatea Scaești, județul Dolj, este la un pas de moarte dupa ce a intrat in coma alcoolica. Micuța, care fusese lasata de parinți in grija fratelui ei in varsta de cinci ani, a gasit in casa o sticla cu vișinata.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Marturisirile șocante facute de mama Raisei, fetița de doi ani gasita decedata. Femeia crede ca un alt adult ar fi contribuit la moartea micuței: „A fost omorata!”

15:55, 29.05.2024 - Mama Raisei, fetița in varsta de doi ani care a fost gasita fara suflare in Dolj, a facut marturisiri șocante. Femeia crede ca un alt adult ar fi contribuit la moartea micuței. Iata ce declarații neașteptate a facut!

Marturiile parintilor Raisei, fetita de doi ani gasita moarta: 'Da, avem datorii la camatari'. Indiciul descoperit pe o camera de supraveghere

23:10, 28.05.2024 - Apar noi detalii din cazul Raisei, fetița de doi ani și jumatate din Dolj, gasita moarta pe camp, la doar cateva sute de metri de locuinta. Parintii micutei au declarat ca la mijloc ar putea fi vorba si de o razbunare.

Trei dintre rudele Raisei, fetița gasita moarta intr-o rapa, sunt audiate de polițiști. Pista pe care o iau in calcul anchetatorii

13:00, 28.05.2024 - Trei persoane au fost duse la audieri in cazul fetiței de doi ani care a fost gasita moarta la 24 de ore dupa ce disparuse din fața casei, in Dolj. Poliția ia in calcul inclusiv varianta unei crime.

Cutremurator! Raisa, fetița de doi ani din Dolj care fusese data disparuta, gasita moarta

11:46, 28.05.2024 - Deznodamant cutremurator al cautarilor ample derulate inca din ziua precedenta pentru gasirea unei fetițe de doi ani și cinci luni, din Dolj. Conform unor informații de ultima ora, copila a fost gasita fara suflare. Raisa, fetita data disparuta luni, a fost gasita moarta, la cateva sute de metri de…

Tragedie in Dolj. Fetița de 2 ani, disparuta de acasa, gasita moarta

11:10, 28.05.2024 - Raisa, fetița de doi ani din Dolj care a disparut ieri din fața casei unde se juca alaturi de mai mulți copii, a fost gasita moarta pe camp. Peste o suta de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu un elicopter, au participat in ultimele 24 de ore la operațiunea masiva de cautare a copilului. …

Fetita de doi ani, cautata de politisti in Dolj dupa ce a disparut din fata locuintei. Micuta, cautata de peste o suta de persoane si cu un elicopter SMURD

18:30, 27.05.2024 - O fetita in varsta de doi ani si jumatate este cautata de politistii din Dolj dupa ce a disparut, luni, in jurul pranzului, din fata locuintei, unde se juca cu mai multi copii. Micuta este cautata de peste o suta de persoane, fiind folosit si un elicopter SMURD.

Declarația șocanta a criminalului Mariucai, fetița in varsta de 8 ani din Botoșani. Micuța a fost gasita fara suflare intr-o liziera de salcami: ”Eram baut...” 

16:55, 25.05.2024 - Barbatul care a ucis-o pe Mariuca, fetița in varsta de numai 8 ani, din Botoșani, a facut primele declarații dupa ce a fost reținut de oamenii legii. Calaul micuței spune ca ii pare rau de ceea ce a facut și a ținut sa menționeze ca se afla sub influența bauturilor alcoolice in momentul in care a comis…


Ce parere ai despre aceasta stire?