Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În București se anunță un weekend sufocant: se anunță și furtuni în perioade neobișnuite ale zilei

Publicat:

Meteorologii avertizeaza ca in București urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate. De asemenea nu sunt excluse manifestarile de instabilitate atmosferica, in special in noaptea de vineri spre sambata.

Avertizarea meteo este valabila pana duminica la ora 10.00.Meteorologii anunța ca valul de caldura se va menține.

CITESTE SI Boala 'cu 1000 de fețe' a aparut in Romania: un pacient a ajuns la spital. Cum identificam ușor primele semne 13:56 701 BREAKING NEWS a promulgat legea. Noi conditii pentru pensionarea anticipata a avocatilor 13:46 1502 Probleme pentru 'gospodarul' Ilie…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania nu scapa de canicula: ANM anunța cod portocaliu in mai multe județe

08:35, 23.06.2024 - Meteorologii avertizeaza ca, duminica, in Sudul țarii și in Capitala, se manifesta un val de caldutra persistent și intens, canicula, disconfort termic accentuat. Cea mai mare parte a Muntenia, sudul Moldovei și local Oltenia sunt sub cod portocaliu.

Un nou praf saharian deasupra Romaniei, in acest weekend, pana luni la amiaza

11:30, 22.06.2024 - Meteorologii au anunțat ca un alt val de praf saharian va ajunge deasupra Romaniei, incepand de astazi, 22 iunie, pana in a doua parte a zilei de luni, 24 iunie.„In perioada 22 iunie ora 12.00 - 24 iunie ora 12.00, circulatia aerului, predominant sud-vestica, va favoriza avansul dinspre nordul Africii…

Anunț de ultima ora! Val de aer tropical in Romania! Temperaturi caniculare in țara, dupa furtuni

11:35, 15.06.2024 - Anunț de ultima ora! Romania se pregatește sa simta din plin efectele unui val de aer tropical dupa o saptamana agitata de furtuni puternice. Meteorologii prognozeaza ca temperaturile vor atinge cote caniculare in intreaga țara, ridicandu-se pana la 38 de grade Celsius in unele regiuni in zilele urmatoare.

Avertisment ANM de ultim moment! A fost anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina

15:30, 11.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au anunțat un cod roșu de ploi torentiale, furtuni și grindina. Iata ce au transmis specialiștii, dar și ce zone din Romania sunt vizate de atenționare!

Alerta ANM! Jumatate din Romania intra sub cod galben și portocaliu de canicula. Se anunța temperaturi de 37 de grade

12:15, 08.06.2024 - Este alerta in Romania! Meteorologii au venit cu un anunț de ultim moment. Au fost emise doua coduri, unul portocaliu și unul galben, de canicula, valabil pentru jumatate de țara. Se vor inregistra temperaturi chiar și de 37 de grade. Iata in ce zone este valabil și pana cand ramane in vigoare!

Meteorologii anunța ploi torențiale in Romania: cod galben de furtuni cu grindina, descarcari electrice și intensificari ale vantului

10:25, 04.06.2024 - Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben pentru cea mai mare parte a Moldovei si zona Carpatilor Orientali. Se anunta averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina.

Cod galben de furtuni in șapte județe: meteorologii anunta cantitati insemnate de precipitatii (harta)

10:25, 24.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o avertizare cod galben de furtuni, valabila pentru sapte judete. Avertizarea este valabila pana la ora 21.00 si anunta cantitati insemnate de precipitatii.

Cupola de foc peste Romania, in acest weekend! Noi recorduri termice sunt anticipate, anunța meteorologii

13:00, 12.04.2024 - In acest weekend un nou val de caldura lovește Europa! Luni sunt așteptate maxime de 32 de grade Celsius.Se anunța temperaturi cu 8 - 10 grade peste medie pentru aceasta perioada a anului. Inregistrand cel mai calduros inceput de aprilie din istorie, continentul este sub influența unei „cupole de caldura”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?