Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”În 40 de ani, nimeni nu va mai conduce mașini”: Inteligența artificială, dezbătută de cele mai luminate minți

Publicat:

In cadrul Intel International Science and Engineering Fair 2016 (ISEF 2016), competiție desfașurata in Phoenix, Arizona, participanții au avut ocazia sa adreseze unor personalitați din lumea științei. Una dintre cele mai interesante intrebari a facut referire la viitorul omenirii in contextul dezvoltarii accelerate a inteligențelor artificiale. Intel ISEF aduna, in fiecare an, peste 1750 de elevi din peste 75 de țari din intreaga lume. Acești elevi se remarca prin proiecte științifice care ar putea schimba omenirea, iar anul acesta, Romania participa cu cinci proiecte pe care le vom detalia zilele…

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualitate medicala/ Creatorii vaccinurilor anti-COVID-19 cu ARN mesager, recompensati cu Premiul OMS pentru Sanatate Globala

00:46, 03.06.2024 - Doi oameni de stiinta au fost recompensati cu Premiul Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru Sanatate Globala datorita contributiilor lor remarcabile la dezvoltarea vaccinurilor anti-COVID-19 bazate pe tehnologia ARN mesager, a informat DPA, preluata de Agerpees. Directorul general al OMS, Tedros…

Rusia, China, Israel și Iran s-au folosit de modelele de inteligența artificiala OpenAI pentru propaganda

10:10, 01.06.2024 - OpenAI a lansat primul sau raport despre modul in care instrumentele sale de inteligența artificiala sunt folosite pentru operațiuni sub acoperire, joi, dezvaluind ca Rusia, China, Israel și Iran au desfașurat operațiuni de dezinformare in scop propagandistic, oprite de companie.

Raport Curtea de Conturi. In ce ar trebui sa investeasca Comisia Europeana

10:01, 29.05.2024 - Comisia a luat masuri pentru a institui conditii financiare si de infrastructura favorabile dezvoltarii si adoptarii inteligentei artificiale, in condițiile in care SUA este de mult timp un lider in inteligenta artificiala, iar China si-a propus sa devina numarul 1 la nivel mondial pana in 2030. Potrivit…

Creatorii vaccinurilor anti-COVID-19 cu ARN mesager au fost recompensati cu Premiul OMS pentru Sanatate Globala. "Au salvat vieți!"

16:15, 28.05.2024 - Doi oameni de știința din Statele Unite, recunoscuți a fi creatorii vaccinurilor anti-COVID-19 cu ARN mesager, au fost recompensați de Organizația Mondiala a Sanatații cu Premiul pentru Sanatate Globala. "Profesorii Katalin Kariko si Drew Weissman au salvat vieți in timpul pandemiei", spune directorul…

INOVAȚIE IN ȘTIINȚA Primul centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania va fi la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

15:40, 28.05.2024 - La Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) a inceput constructia primului centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania, printr-o investitie de peste 105 milioane de lei, .... The post INOVAȚIE IN ȘTIINȚA Primul centru de cercetare in inteligenta artificiala din Romania va fi la Universitatea…

Invazia roboților pe frontul de est: Cum a devenit Ucraina terenul de testare al dronelor controlate de inteligența artificiala

07:05, 21.05.2024 - Armele viitorului sunt testate pe frontul din Ucraina. Pe masura ce tot mai multe drone, din ce in ce mai sofisticate, sunt aruncate in lupta de ambele parți, țari mai mari precum China și SUA monitorizeaza cu atenție situația, scrie Politico.

Inovație in educația copiilor! Gaming, asistenți virtuali și inteligența artificiala

18:16, 24.04.2024 - Integrarea tehnologiei in procesul de invațare este esențiala pentru a menține angajarea și interesul copiilor in materialele educaționale. Menținerea atenției lor este cruciala pentru obținerea unor rezultate optime și poate fi imbunatațita prin utilizarea unor tehnologii specifice. Cum putem folosi…

Un program informatic bazat pe inteligența artificiala poate prezice demisia angajaților. Cum funcționeaza

22:05, 19.04.2024 - Un program informatic bazat pe inteligența artificiala poate prezice demisia angajaților. Cum funcționeaza Un program informatic bazat pe inteligența artificiala poate prezice demisia angajaților. Patronii ingrijorati de fluctuatia salariaților sau de perioada de timp in care aceștia raman in firma…


Ce parere ai despre aceasta stire?