Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Impresarul lui Van Basten neaga orice contact cu AC Milan

Publicat:

Impresarul antrenorului Marco , , a declarat, marti, ca nu exista nicio oferta din partea clubului AC Milan pentru tehnicianul olandez, informeaza site-ul sport.it.

"Nu este nimic adevarat. face o treaba buna si sunt sigur ca îsi va prelungi contractul cu Milan. În trecut au fost contacte între Marco si Milan, dar asta a fost înainte de venirea lui Allegri. Acum el face o munca extraordinara acolo. Adevarul este ca în acest moment nu exista nicio oferta, nici de la Milan, nici de la…

Citeste articolul mai departe pe sport365.ro…  

Sursa articol: sport365.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Babs, adevarul despre ce s-a intamplat la petrecerea data de frații Tate, acolo unde o tanara s-a accidentat: „S-a gandit sa faca circ”. Neaga ca are vreo legatura cu milionarii

22:36, 24.06.2024 - Petrecerea din urma cu cateva zile data de frații Tate s-a terminat neplacut pentru o tanara care susține ca s-a accidentat și mai apoi a fost poftita afara. Babs spune ca lucrurile stau altfel, asta pentru femeia respectiva s-ar fi dat „ranita” doar pentru a ramane la petrecere.

35 ani de la ultima finala de Cupa Campionilor disputata de o echipa din Romania » Un component important al Stelei '89 rememoreaza: „Nu am avut nici o șansa!”

11:25, 24.05.2024 - Astazi, 24 mai, se implinesc 35 ani de la ultima finala de Cupa Campionilor jucata de o echipa din Romania. Pe celebrul Camp Nou din Barcelona, Steaua a pierdut finala in fața marelui Milan al lui Arrigo Sacchi. Scorul final al partidei a fost 0-4, reușitele fiind semnate de batavii Ruud Gullit și Marco…

Serie A: Torino a dispus sambata seara, in deplasare, scor 3-1, de gruparea AC Milan

03:35, 19.05.2024 - Echipa italiana Torino a dispus sambata seara, in deplasare, scor 3-1, de gruparea AC Milan, in etapa a 37-a din Serie A, informeaza news.ro.Torinezii au avut o prima repriza buna, in care au marcat de doua ori, prin Zapata (min. 26) si Ilic (min. 40).

Pleaca Dragușin de la Tottenham?

06:05, 05.05.2024 - Fotbalistul roman Radu Dragușin (22 de ani) a fost rezerva neutilizata la echipa londoneza Tottenham in ultimele 5 partide, nereușind sa se impuna dupa transferul reușit in iarna. Impresarul sau, Florin Manea, spune ca jucatorul ar putea pleca la alta echipa daca va continua sa fie neutilizat de antrenor,…

Liga Europa: AS Roma o invinge pe Milan in dubla mansa si merge in semifinalele competiției

04:15, 19.04.2024 - Echipa italiana AS Roma a dispus joi seara, pe teren propriu, scor 2-1, de formatia AC Milan, in mansa secunda a sferturilor de finala din Liga Europa, calificandu-se in semifinale, scrie news.ro.

Ce impiedica Romania sa devina o forța regionala. Expert roman din SUA: „Avem și o problema de feudalism local”

09:51, 13.04.2024 - Expertul in securitate Marius Ghincea, lector la Syracuse University (SUA), explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce-i lipsește Romaniei pentru a-și putea asigura securitatea și pentru a fi o forța de luat in calcul in regiune. El considera ca o piedica este „feudalismul local”.

Adevarul despre tatari, coșmarul voievozilor romani. Originea misterioasa a razboinicilor stepelor care luau zeci de mii de robi

22:15, 06.04.2024 - Tatarii au reprezentat o amenințare constanta asupra Principatelor Romane pana in secolul al XVIII-lea. Deși inițial s-a crezut ca erau mongoli, noile cercetari arata ca de fapt originea tatarilor este inca un mister. Unii specialiști spun ca erau un mix turco-mongol.

ANI, dupa ce Piedone a spus ca are acord pentru numirile nepoților la Primaria Sectorului 5: Nu dam derogari

13:00, 01.04.2024 - Agentia Nationala de Integritate (ANI) a precizat, pentru „Adevarul”, ca nu da derogari, contrazicand spusele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care, acuzat ca și-a angajat trei nepoți la Primarie, a susținut ca pentru orice numire are acordul scris al instituției.


Ce parere ai despre aceasta stire?