Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMPORTANTA fuziune pe piata imobiliara din Europa Centrală şi de Est

Publicat:

Immofinanz AG si CA AG intentioneaza sa fuzioneze, intr-o tranzactie care va avea ca rezultat crearea celei mai mari companii imobiliare din Austria si, totodata, un gigant al pietei imobiliare in si de Est.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Criza uriașa pe piața imobiliara din București! Dezvoltatorii fac acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan

14:25, 17.06.2024 - O cerere ridicata de locuinte noi se inregistreaza in Bucuresti, in conditiile in care livrarile au scazut mult dupa restrangerea acordarii autorizatiilor si conditionarea lor de PUZ-uri, a afirmat luni Razvan Ionescu, CCO, Imobiliare.ro, la un eveniment de specialitate.

Se anunța o criza uriașa pe piața imobiliara: apartamentele noi din orasele mari continua sa se scumpeasca (analiza)

20:16, 04.06.2024 - Preturile apartamentelor noi din orasele mari continua sa creasca sustinut, respectiv cu pana la 4% in Timisoara sau Constanta in ultimele 30 de zile, singura exceptie fiind Iasiul, unde evolutia este contrara celei inregistrate in celelalte mari centre urbane, arata o analiza realizata de site-ul Imobiliare.ro,…

Romania, cea mai mare creștere a investițiilor imobiliare din Europa Centrala și de Est

11:35, 21.05.2024 - Piața romaneasca de investiții imobiliare a incheiat primul trimestru din 2024 cu tranzacții de 202 milioane de euro, inregistrand cea mai mare creștere a activitații tranzacționale din ECE.

Fenomen neașteptat pe piața imobiliara: Prețul chiriilor a scazut in marile orașe!

22:26, 07.05.2024 - Chiriile solicitate de proprietarii de apartamente din principalele 10 mari orase erau in aprilie, in medie, cu 15% mai mari decat in perioada similara din 2023, in timp ce raportat la martie 2024 nivelul era in scadere cu circa 3%, arata o analiza realizata de platforma Storia, lansata de OLX.

Companiile imobiliare din Europa Centrala se așteapta la o creștere a investițiilor și la imbunatațirea activitații pe piața in acest an

18:16, 24.04.2024 - Sectorul industrial ramane cel mai competitiv Studiu Deloitte Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investițiile in domeniu vor crește in acest an și doar 19% se așteapta la o scadere (fața de 51% in 2023), pe fondul imbunatațirii percepției cu privire la potențialul…

Piața imobiliara se schimba radical in Europa și Romania: Apartamentele nu mai prezinta interes uriaș

15:45, 24.04.2024 - Jumatate dintre companiile imobiliare din Europa Centrala (49%) estimeaza ca investitiile in domeniu vor creste in acest an si doar 19% se asteapta la o scadere, fata de 51% in 2023, pe fondul imbunatatirii perceptiei cu privire la potentialul de crestere din aceasta piata, potrivit studiului Deloitte…

Piata imobiliara, intr-o continua schimbare. Bucuresti devine atractiv pentru romani

11:06, 12.04.2024 - Piata imobiliara e intr-o continua schimbare, iar Capitala devine tot mai atractiva in materie de locuinte. Conceptul orasului de 15 minute e in topul preferintelor noilor locatari, care vor sa aiba totul la indemana.

S-a spart iar gheața pe piața imobiliara: Romanii iau cu asalt bancile, sa faca credite!

13:30, 08.04.2024 - Piața de creditare in primul trimestru al acestui an a avut o evoluție favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023. Barbații au solicitat cele mai multe imprumuturi pentru locuințe, potrivit Imobiliare.ro Finance.


Ce parere ai despre aceasta stire?