Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMPACTUL ASUPRA ȘOFERILOR Majorarea accizelor la carburanți

Publicat:

    Incepand cu 1 iulie 2024, șoferii din Romania vor resimți o noua creștere a prețurilor la carburanți din... The post IMPACTUL ASUPRA ȘOFERILOR Majorarea accizelor la carburanți first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

IMPACT NEAȘTEPTAT Majorarea salariului minim pe economie de la 1 iulie 2024

10:55, 25.06.2024 - Majorarea salariului minim pe economie din Romania, programata pentru 1 iulie 2024, are potențialul de a reduce veniturile multor angajați. The post IMPACT NEAȘTEPTAT Majorarea salariului minim pe economie de la 1 iulie 2024 first appeared on Informatia Zilei .

ROMANIA, IN TOPUL CELOR MAI MARI PREȚURI LA ȚIGARI Valoarea accizelor și impactul asupra consumatorilor

18:25, 19.06.2024 - Politica fiscala in domeniul tutunului are un impact direct asupra prețurilor și contrabandei. The post ROMANIA, IN TOPUL CELOR MAI MARI PREȚURI LA ȚIGARI Valoarea accizelor și impactul asupra consumatorilor first appeared on Informatia Zilei .

Ingredientul periculos folosit de majoritatea restaurantelor din Romania. Poate provoca cancerul

11:56, 15.06.2024 - Impactul nociv al uleiului de palmierMarius Vaduva, specialist in onco-nutriție, a explicat in cadrul unui post TV ca uleiul de palmier , cel mai ieftin ulei disponibil pe piața, este utilizat pe scara larga in restaurante datorita costului redus. Cu toate acestea, acest ingredient poate provoca daune…

SE INTAMPLA LA NIVEL GLOBAL Scaderile de prețuri la alimente la nivel global și impactul asupra marilor retaileri din Romania

10:55, 12.06.2024 - Scaderi ale prețurilor la zahar și uleiuri vegetale The post SE INTAMPLA LA NIVEL GLOBAL Scaderile de prețuri la alimente la nivel global și impactul asupra marilor retaileri din Romania first appeared on Informatia Zilei .

EXPLOZIA SUSPENDARILOR DE ACTIVITATE IN 2024 Impactul crizei economice asupra firmelor din Romania

09:45, 11.06.2024 - Romania a inregistrat o creștere semnificativa a numarului de firme care și-au suspendat activitatea. The post EXPLOZIA SUSPENDARILOR DE ACTIVITATE IN 2024 Impactul crizei economice asupra firmelor din Romania first appeared on Informatia Zilei .

IKEA ȘI PADURILE DIN ROMANIA Impactul distructiv al gigantului suedez confirmat de greenpeace

13:05, 10.06.2024 - FSC a fost criticat pentru ca nu garanteaza ca lemnul provine din surse acceptabile din punct de vedere ecologic sau social. The post IKEA ȘI PADURILE DIN ROMANIA Impactul distructiv al gigantului suedez confirmat de greenpeace first appeared on Informatia Zilei .

MAJORAREA SALARIULUI MINIM PSD promite introducerea salariul minim european

15:30, 03.04.2024 - PSD anunța ca iși asuma ca obiectiv politic major implementarea salariului minim european in Romania, pana la finalul anului 2024. The post MAJORAREA SALARIULUI MINIM PSD promite introducerea salariul minim european first appeared on Informatia Zilei .

INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației

09:20, 03.04.2024 - Creșterea prețurilor la servicii va accentua dificultațile economice deja existente, in special in contextul in care costurile alimentare au atins deja un nivel maxim. The post INFLAȚIA IN ROMANIA Analiza detaliata a creșterii prețurilor și impactul asupra populației first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?