Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI ŞOCANTE! A fost prins în timp ce MÂNCA O FEMEIE! CANIBALUL a murit după intervenţia POLIŢIEI

Publicat:

 Caz socant în , acolo unde politistii au trait un adevarat soc când au descins în apartamentul unui barbat de 34 de ani, proaspat eliberat din închisoare.

nu le-a deschis usa oamenilor legii, iar în momentul în care acestia au patruns cu forta în încapere au putut vedea cum fostul detinut MUSCA dintr-o femeie întinsa fara suflare pe masa din sufragerie.

"Efectiv mânca din acea tânara. A fost ceva îngrozitor pe care nu-l voi putea uita. Ma bucur ca acest animal a murit,…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte stranie: O femeie a murit dupa ce s-a prabușit de la etajul 9 al unui bloc din spatele unui Tribunal

14:45, 20.06.2024 - O femeie de aproximativ 35 de ani a murit, joi, dupa ce a cazut de la etajul noua al unui bloc situat in spatele Tribunalului Galați. Politistii incearca sa o identifice si sa stabileasca ce s-a intamplat.

O femeie moarta a votat la alegeri, in Braila

01:00, 10.06.2024 - Politia orasului Insuratei, judetul Braila, a deschis un dosar penal pentru frauda la vot dupa ce o femeie de 68 de ani, care figura in baza de date ca fiind decedata, a votat la o sectie din oras, scrie news.ro.Potrivit IPJ Braila, politistii din cadrul Politiei orasului Insuratei s-au sesizat din…

Ancheta a Politiei, dupa ce un barbat internat intr-un centru de ingrijire a murit imediat dupa ce a fost transportat la un spital

23:25, 04.06.2024 - Politistii din Campina au deschis o ancheta, dupa ce au fost sesizati ca un barbat de 59 de ani, care era internat intr-un centru de ingrijire, a murit la scurt timp dupa ce a fost transportat la un spital. Fiul victimei a reclamat ca nu a fost ingrijit corespunzator.

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

Un barbat prins intr-un BMW X6 raportat furat a spus ca a luat mașina in rate și nu credea ca o sa aiba probleme daca nu mai platește

12:05, 22.05.2024 - Politistii  din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit  un autoturism de lux care figura in bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie, informeaza un comunicat de presa.


Ce parere ai despre aceasta stire?