Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini incredibile în Satu Mare. Şofer dat jos de un poliţist cu pistolul în mână VIDEO

Publicat:

Imaginile au fost filmate de cei trei barbati care se aflau in masina. Vizibil nervos, politistul bate cu pistolul din dotare in geam si le cere oamnelor sa prezinte actele si sa coboare din masina, potrivit actualmm.ro.

In acest caz s-a decshis o ancheta, insa sefii politistului de frontiera sustin ca soferul a fost oprit pentru control dupa ce a sicanat in trafic echipajul de politie.

Mai mult, in autoturism se aflau trei persoane cunoscute din sfera contrabandei cu tigari, care de fiecare data cand sunt oprite pentru control devin recalcitrante.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Imagini incredibile suprinse in Oradea. O mașina fara șofer a traversat patru benzi și a parcat perfect, pe singurul loc liber

10:40, 01.07.2024 - O mașina fara șofer a traversat patru benzi și a ajuns fix in singurul loc liber de parcare de pe o strada. Incidentul a avut loc in Oradea. Un șofer pare sa fi uitat sa-și asigure atoturismul cand a coborat, iar mașina a luat-o la vale.

ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei

18:01, 27.06.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Satu Mare a efectuat o acțiune de control, ca urmare a unei sesizari din partea unui consumator The post ACȚIUNE DE CONTROL Grill Kaufland Romania din Satu Mare, sancționata cu amenda de 10.000 de lei first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control

16:00, 25.06.2024 - Operatorii economici trebuie sa ințeleaga importanța depozitarii in condiții optime a apei și bauturilor racoritoare și respectarea indicațiilor date de producator The post COMUNICAT DE PRESA CJPC Satu Mare a desfașurat acțiuni de control first appeared on Informatia Zilei .

Un roman și-a cumparat BMW X6 in rate, din Anglia. Ce surpriza a avut la un control al Poliției de Frontiera

12:56, 22.05.2024 - Politistii de frontiera din Iasi au indisponibilizat un autoturism BMW X6, condus de un roman, care cumparase mașina in rate, din Marea Britanie. Mașina figura in bazele de date ca fiind furata.

VIDEO. Un sofer din Neamt si-a distrus masina de fata cu politistii, dupa ce a ramas fara talon: „Acum e boțita”

11:11, 13.05.2024 - Un barbat din Roznov, judetul Neamt, și-a distrus masina Live pe Facebook, de fata cu politistii, dupa ce i-a fost retinut talonul, in urma unui control in trafic. Soferul din Roznov a fost tras pe dreapta de un echipaj de Politie aflat in control cu o echipa de la Registrul Auto Roman. In urma verificarilor,…

Un sofer, care si-a facut ITP-ul in Romania, a ramas fara masina la un control in Germania. Lista abaterilor tehnice descoperite

23:10, 27.04.2024 - Un sofer roman s-a trezit cu autoturismul confiscat din cauza a zeci de defecte constatate in urma unui control de rutina in Germania. Paradoxal, soferul facuse ITP-ul cu doua zile in urma in Romania.

Adolescent de 16 ani din Sighet arestat preventiv dupa ce a tras cu pistolul dupa o mașina

14:55, 14.04.2024 - Ieri, 13 aprilie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au probat activitatea infracționala a unui tanar, de 16 ani, fiind retinut pentru 24 de ore, sub aspectul savarșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovirea sau alte violențe. The post Adolescent de 16 ani…

Filmul crimei oribile pentru care a fost condamnat evadatul prins aproape de granița. Cadavrul iubitei lui a stat trei zile in mașina

19:00, 10.04.2024 - Meszaros Zsombor este barbatul de 34 de ani din Satu Mare, care in anul 2017 a inspaimantat o comunitate intreaga dupa ce și-a ucis cu bestialitate iubita și i-a abandonat cadavrul intr-o mașina.


Ce parere ai despre aceasta stire?