Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini dezolante în Călărași: Una din cele mai mari bălți de pescuit din țară seacă. „Acolo creșteau pești, acum pasc oile”

Publicat:
Imagini dezolante în Călărași: Una din cele mai mari bălți de pescuit din țară seacă. „Acolo creșteau pești, acum pasc oile”

Dezastru ecologic pe una dintre cele mai mari balți din țara: Mostiștea, in județul Calarași. Din cauza folosirii apei in exces, pentru irigații, peste o suta de hectare au secat complet din primavara, pana acum. Sunt pagube mari și in comuna vecina, Frasinet. Dintr-o mare balta de pescuit ramas doar trestie și noroi. Autoritațile locale dau vina pe Agenția Naționala de Imbunatațiri Funciare și cer intervenția urgenta a Guvernului.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investitorii domeniului medical din Romania cer o colaborare constanta cu autoritatile

16:50, 21.06.2024 - Mari investitii pun Romania in miscare inclusiv in domeniul farmaceutic si medical. Cei care dezvolta aceste proiecte au stat fata in fata cu reprezentanti ai Guvernului la Conferința Naționala RO 3.0.

VIDEO Imagini dramatice: Seaca un lac și omoara mii de pești - Voluntarii arunca var pentru a evita apariția unor boli

02:05, 14.06.2024 - Seceta a ucis mii de pesti prin secarea unui lac in nordul Mexicului, iar voluntari au aruncat var pentru a evita ca pestele mort sa provoace boli in zona Lacului Bustillos, cu o suprafata de 3.300 de kilometri patrati, in statul Chihuahua, relateaza AFP.

Atac cibernetic asupra spitalelor din Londra. Intervențiile chirurgicale au fost anulate: „Un dezastru”

22:56, 05.06.2024 - Mai multe unitați medicale din Londra au fost vizate luni, 3 iunie, de un atac cibernetic. In spatele acestuia se afla hackeri ruși. Autoritațile londoneze susțin ca ar putea lua luni de zile pentru ca problemele provocate de atacuri sa fie soluționate, conform Independent.

Mara Calista, deputat PNL: „15 octombrie va fi instituita ca Ziua Parinților de Ingeri”

14:01, 14.05.2024 - 15 octombrie va fi instituita ca Ziua nationala de comemorare a copiilor decedati in timpul sarcinii, la nastere sau pana la implinirea varstei de 18 ani, intitulata «Ziua Parintilor de Ingeri». Astazi am votat pentru adoptarea acestei legi, pe care am semnat-o alaturi de mai mulți colegi. Datorita…

Imagini de groaza la Vaslui: mii de pești morți plutesc pe raul Barlad. Autoritațile investigheaza dezastrul ecologic

14:10, 12.05.2024 - O porțiune de aproximativ jumatate de kilometru din raul Barlad, din dreptul podului din localitatea Rediu spre CET Vaslui, este plina cu mii de pești morți. Explicațiile specialiștilor se bat cap in cap și nu se cunoaște, deocamdata, cauza acestui dezastru ecologic.

FOTO | Mormantul Stelei Popescu a ajuns o ruina: Imaginile de la Cernica sunt dezolante

23:25, 22.04.2024 - Imagini dezolante surprinse zilele trecute, la mormantul Stelei Popescu de la Cernica. Aceasta legenda a avut o cariera artistica de succes, intinzandu-se pe parcursul a peste 60 de ani, fiind in centrul atenției reflectoarelor. Mulți romani au idolatrizat-o și au apreciat-o de-a lungul timpului, insa…

Imagini dezolante, intr-o superba comuna din Buzau

11:05, 16.04.2024 - In pitoreasca localitate Bozioru, unde apele și padurile ar trebuie sa fie izvor de sanatate, comunitatea se confrunta cu o realitate dezolanta: poluarea cu deșeuri. Recent, pe grupul de facebook Boziorenii au aparut imagini cu albia raului Balaneasa, plina de gunoaie. Fenomenul, care a luat amploare…

MAIA anunța noi reglementari pentru deținatorii de terenuri

18:55, 12.04.2024 - Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a informat astazi, 12 aprilire, despre noile reglementari stabilite in actele normative și comunica despre responsabilitațile deținatorilor de terenuri, Noi.md. „Incepind cu anul 2024, Cadastrul funciar la nivel național va fi ținut de Agenția Naționala…


Ce parere ai despre aceasta stire?