Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagine spectaculoasă a navetei Atlantis, la intrarea în atmosferă, văzută din spaţiu FOTO

Publicat:

In imagine se poate vedea dara de plasma creata de Atlantis, care se pregatea sa aterizeze in Florida, in ultima misiune a navetelor spatiale NASA.Flota navetelor va fi retrasa, pentru a face loc unui nou program menit sa exploreze asteroizi, planeta Marte si spatiul mai indepartat.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Acestea nu sunt barci de pescuit obișnuite și nu se afla acolo pentru a prinde pește, ci o flota mascata a Beijingului / Ce misiune indeplinește

00:50, 26.06.2024 - Niște barci simple de pescuit formeaza o flota mascata de care Beijingul se folosește pentru a-și apara revendicarile teritoriale in Marea Chinei de Sud. Aceste ambarcațiuni mișuna in numar mare și nu sunt interesate de pescuit, scrie The Guardian.

Marea Neagra nu mai este sigura pentru flota rusa - Rusia a inceput sa foloseasca submarine pentru patrulare

08:10, 11.06.2024 - Rusia a inceput sa foloseasca submarine pentru a patrula Marea Neagra dupa ce un numar de nave au fost atacate de Ucraina, a declarat Dmytro Pletenchuk, purtatorul de cuvant al Forțelor de Aparare de Sud și al Marinei, la televiziunea naționala pe 10 iunie.

Coreea de Sud anunta ca planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si inaugureaza prima sa agentie spatiala

15:50, 30.05.2024 - Coreea de Sud planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si sa investeasca pana atunci 100 de trilioane de woni (72,6 miliarde de dolari) in explorarea spatiala, a spus joi presedintele Yoon Suk Yeol cu prilejul lansarii primei agentii spatiale din aceasta tara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Razboiul sateliților: Rusia și China, pe urmele SUA, intr-o cursa spațiala furibunda

07:05, 28.05.2024 - ​​​​​​​Deocamdata, armata americana dispune de un avantaj in spațiu, in fața principalilor sai rivali. China și Rusia au pornit insa intr-o cursa contracronometru de contracarare spațiala pentru a intrerupe supremația SUA.

Misiune: Crimeea. Cum au reușit ucrainenii sa cucereasca „Turnurile Boiko” din Marea Neagra și cum ii ajuta in razboiul cu Rusia

18:00, 08.04.2024 - Capacitațile militare ale Rusiei pe cer, pe apa și pe uscat au avut de suferit dupa ce Ucraina a recapatat controlul asupra platformelor de foraj petrolier situate in Marea Neagra in toamna anului trecut, a anunțat serviciile de informații militare ucrainene pe 8 aprilie, potrivit The Kyiv Independent.

Eclipsa totala de soare! De unde poate fi vazuta! Anuntul NASA

09:30, 08.04.2024 - Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala NASA din SUA va efectua mai multe experimente stiintifice pentru a studia atmosfera superioara in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi vazuta in unele zone din Mexic, Statele Unite si Canada, a declarat pentru EFE unul dintre…

S-A INTAMPLAT PE 08 APRILIE…

00:05, 08.04.2024 - 1820 – Venus a trecut in fața Soarelui, un eveniment rar cunoscut sub numele de tranzit al lui Venus. 1864 – Formarea Crucii Roșii Internaționale. 1904 – S-a nascut Isamu Noguchi, un renumit sculptor și designer american. 1913 – S-a nascut Ravi Shankar, celebrul muzician indian. 1935 – S-a nascut Oscar…


Ce parere ai despre aceasta stire?