Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagine rară cu Smiley de 8 Martie! Cum arăta o felicitare făcută de artist pentru mama lui la patru ani

Publicat:

Smiley i-a transmis un mesaj, cu ocazia sarbatorii de 8 Martie, mamei lui, cea care i-a dat viata, fara de care nu ar fi ajuns unde este acum.

"Când eram în scoala faceam felicitari pentru mama de 8 Martie pe care i le dadeam si aveam mereu emotii. O iubesc si îi spun asta în fiecare zi", a spus Smiley la un post TV care, dupa cum se vede în imaginea de mai sus, care este facuta atunci când artistul avea doar 4 ani, a fost întotdeauna un baiat chipes.

, cunoscut sub numele de scena Smiley, este un…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, suna la 112! Podar Florentina Ana a fost data disparuta / FOTO

13:40, 23.05.2024 - Ai vazut-o pe tanara din imagine? Daca da, suna la numarul unic de urgența 112! Podar Florentina Ana a fost data disparuta ieri, pe data de 22 mai 2024. Tanara a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Ea a fost data in urmarire naționala.

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

09:45, 15.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Dupa ce a renunțat la televiziune, Gina Pistol s-a dedicat familiei sale, casniciei cu cantarețul Smiley,…

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine incantatoare, imediat dupa ploaie

20:16, 11.05.2024 - FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine incantatoare, imediat dupa ploaie FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine incantatoare, imediat dupa ploaie Un curcubeu dublu senzațional a putut fi vazut sambata dupa-masa, pe cerul municipiului…

Tanara din imagine l-a adus in pragul “nebuniei” pe Toma Caragiu. A fost iubirea secreta a actorului, știi cine e?

11:25, 03.05.2024 - Toma Caragiu, unul dintre cei mai distinși actori romani, a lasat o amprenta de neșters in lumea teatrului și a filmului romanesc. Nascut pe 21 august 1925, in Aetomilitsa, Grecia, Caragiu a devenit cunoscut pentru talentul sau inegalabil și carisma sa aparte. Legenda teatrului și a filmului romanesc…

Test de inteligenta pentru ziua de miercuri. Ce numar continua sirul din imagine? Trebuie sa fii foarte atent

08:30, 24.04.2024 - Playtech Știri iți prezinta un test matematic prin intermediul caruia iți poți analiza atat abilitațile cognitive, cat și capacitatea de rezolvare a problemelor. Sarcina ta este sa rezolvi cateva calcule in așa fel incat sa-ți dai seama ce numar trebuie sa continue șirul de cifre. Succes! Influența…

Anastasia Soare, imagine rara cu femeia care i-a dat viața. Mama "reginei sprancenelor" are 90 de ani / FOTO

17:40, 13.04.2024 - Pe Anastasia Soare o cunoaște o lume intreaga, insa puțini știu cum arata cea care i-a dat viața. De curand, cea careia i se mai spune și "regina sprancenelor", a facut publica o fotografie in care apare alaturi de mama sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?