Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilinca Vandici, o graviduţă sexy. Poartă numai rochii mulate şi pantofi cu toc FOTO

Publicat:

Este insarcinata in cinci luni, iar burtica ei a inceput sa se arate, scrie click.ro. Totuși, spre deosebire de alte vedete, in loc sa incerce sa o ascunda, Ilinca o scoate in evidența cu rochii mulate.

In ediția de marți, 28 martie, a emisiunii „Bravo, ai stil!", prezentatoarea a purtat o rochie bleu pana la genunchi, foarta mulata pe formele-i apetisante, dar mai ales pe burtica de gravida. Ilinca sfideaza faptul ca este insarcinata cu o pereche de sandale cu toc mediu, pe care pare sa le poarte fara dificultate.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Sasu numara zilele pana cand iși va cunoaște bebelușul! Iubita lui Phillipp Plein a facut publica o noua imagine cu burtica de graviduța / FOTO

22:36, 10.06.2024 - A mai ramas foarte puțin pana cand Andreea Sasu și Phillipp Plein iși vor cunoaște bebelușul. Iubita celebrului designer urmeaza sa devina mama in curand. Recent, romanca a facut publica o noua imagine cu burtica de graviduța.

Este Lady Gaga insarcinata? Imaginile cu aparenta burtica de gravida de la nunta surorii sale s-au viralizat

19:15, 05.06.2024 - Dupa apariția cu o burtica vizibila intr-o rochie neagra, zvonurile despre o posibila sarcina a celebrei Lady Gaga au facut inconjurul internetului și rețelelor de socializare, noteaza click.ro. Prezentandu-se la reuniunea organizata de sora sa Natali Germanotta din York, Maine, pentru cina repetiției…

Anca Dumitra, o noua imagine cu burtica de graviduța. Actrița va deveni mama peste trei luni / FOTO

09:30, 30.05.2024 - Anca Dumitra traiește o perioada ideala in viața sa. Este insarcinata in trimestrul al treilea și urmeaza sa iși stranga puiul la piept peste puțin timp. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier vor deveni parinți pentru prima data și sunt gata pentru noua etapa din viața lor.

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Reacția Andreei Bostanica, dupa ce Ilinca Vandici a criticat-o in emisiunea pe care o prezinta. „Mi se pare foarte, foarte patetic”

16:45, 21.05.2024 - Recent, in emisiunea „Follow Us”, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat felul in care Andreea Bostanica se afișeaza in mediul online. Dupa ce fosta prezentatoare de la „Bravo, ai stil!” a susținut ca nu o cunoaște pe supranumita „Regina Tik Tok-ului” și a inceput sa o ironizeze, Andreea Bostanica…

Teo Trandafir și Ilinca Vandici, curioase sa afle cați bani face Andreea Bostanica din TikTok: „Sunt copii care mor de foame”

09:55, 18.05.2024 - Teo Trandafir și Ilinca Vandici, prezentatoarele emisiunii „Follow Us”, au fost curioase sa afle cați bani face Andreea Bostanica din TikTok, dupa opulența pe care o afișeaza in mediul online. Reacția tinerei a fost dura la adresa fostei prezentatoare de la „Bravo, ai stil!”.Andreea Bostanica este urmarita…

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?