Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ilan Șor anunță că organizează zboruri spre casă pentru moldovenii din Israel: Teroriștii Hamas, ca niște monștri, au invadat țara

Publicat:

Ilan Șor indeamna moldovenii, care au ramas blocați in Israel și nu pot face legatura cu ambasada țarii noastre, sa-i scrie pentru a-i ajuta cu organizarea zborurilor spre casa. Asta dupa ce țara a fost atacata de Hamas.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cum ar putea fi extradat Ilan Șor din Rusia. Republica Moldova nu a fost informata oficial ca i s-a acordat cetațenia rusa

17:05, 26.05.2024 - Republica Moldova ar putea sa solicite Rusiei extradarea fugarului Ilan Șor, condamnat pentru frauda, dupa ce s-a mutat acolo din Israel și ar fi primit cetațenia rusa, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției, Veronica-Mihailov Moraru.

Reuters: Chișinaul va cere extradarea oligarhului fugar Ilan Șor din Rusia

15:30, 26.05.2024 - Chișinaul va solicita extradarea oligarhului fugar, Ilan Șor, condamnat pentru frauda bancara anul trecut dupa ce in 2019 a fugit din țara sa și a plecat in Israel, a declarat sambata ministrul moldovean al Justiției pentru Reuters.

Razboi in Gaza, ziua 224. Miscarea Hamas anunta ca respinge orice prezenta militara pe pamant palestinian

10:21, 18.05.2024 - Miscarea islamista Hamas a difuzat vineri, la Cairo, o declaratie in care afirma ca debarcaderul construit de SUA in apropierea coastelor Fasiei Gaza nu este o alternativa la deschiderea tuturor punctelor terestre de trecere aflate sub supraveghere palestiniana, transmite Reuters. Hamas a adaugat ca…

Echipa lui Ilan Șor organizeaza un concert la Taraclia, in cinstea aniversarii a 211 ani de la inființarea orașului

17:15, 05.05.2024 - Luni, 6 mai, Taraclia sarbatorește cea de-a 211-a aniversare a fondarii sale. Un amplu program cultural și de divertisment in mai multe locuri din oraș este dedicat Zilei orașului, a declarat primarul Veaceslav Lupov.

AIEA anunța ca nu exista daune la instalațiile nucleare iraniene in urma atacului cu drone

10:21, 19.04.2024 - Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) a confirmat vineri ca nu au fost provocate daune instalatiilor nucleare ale Iranului dupa presupusul atac efectuat de Israel in zorii zilei in centrul Iranului, informeaza EFE.

Statele Unite anunța ca nu vor dobori drone in Ucraina, așa cum au facut in Israel, pentru ca 'sunt situații diferite'

21:25, 16.04.2024 - Purtatorul de cuvant pentru securitate nationala al Casei Albe, John Kirby, a declarat luni, intr-o conferința de presa, ca SUA nu vor dobori drone in Ucraina, așa cum au facut in Israel, pentru ca amenințarile sunt diferite.

Ce spune Igor Grosu despre moldovenii interziși in Romania pentru tentative de destabilizare a Bucureștiului

17:46, 11.04.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, declara ca cei 116 moldoveni care intenționau sa destabilizeze impreuna cu reprezentanții AUR Bucureștiul sunt „protestatari de profesie” și fac jocul pro-rusului Ilan Șor.

Mitropolia Moldovei organizeaza un pelerinaj in Israel, care va culmina cu aducerea Focului Haric: Calatoria costa 1400 de euro

18:35, 10.04.2024 - Mitropolia Moldovei organizeaza sub egida și participarea IPS Mitropolit Vladimir, Intaistatator al Bisericii Ortodoxe din Moldova, in saptamana patimilor (29 aprilie – 4 mai 2024), un binecuvantat pelerinaj in Țara Sfanta și de a prelua Focului Haric. Prețul acestei calatorii este de 1400 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?