Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igor Dodon justifică invazia rusă a Ucrainei: Negocierile vor stabili unde se oprește războiul

Publicat:
Igor Dodon justifică invazia rusă a Ucrainei: Negocierile vor stabili unde se oprește războiul

Fostul președinte al a facut declarații controversate despre razboiul Rusiei impotriva Ucrainei. Dodon a facut declarațiile intr-un interviu cu mass-media rusa (Ora curenta); Pravda europeana preluat de stiripesurse.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski, despre negocierile pentru pace in Ucraina: „Nu dorim ca razboiul sa dureze ani de zile”

11:00, 29.06.2024 - Un plan de acțiune detaliat ar trebui sa fie pregatit pentru a fi prezentat la cel de-al doilea summit de pace al Ucrainei in urmatoarele cateva luni, a declarat președintele Volodimir Zelenski. Un astfel de plan ar trebui sa includa masuri legate de „toate crizele” cauzate de invazia la scara larga…

Liderii G7 acuza China ca „a permis” razboiul Rusiei impotriva Ucrainei și a sprijinit „mașina de razboi” a Moscovei

13:46, 15.06.2024 - Sprijinul Chinei acordat Rusiei „permite” razboiul din Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii. Aceștia au amenintat cu noi sanctiuni impotriva celor care sustin material „mașina de razboi” a Moscovei, transmite CNN, potrivit News.ro. 

G7, ”hotarat sa creasca” sanctiunile impuse Rusiei in Razboiul din Ucraina

15:55, 25.05.2024 - De la inceputul invaziei ruse a Ucrainei, in februarie 2022, Statele Unite si Uniunea Euroepana (UE) au impus o serie de sanctiuni cu scopul de a asfixia economia rusa, insa cu putin succes pana in prezent. UE a impus 13 pachete de sanctiuni Rusiei si vizeaza gazele naturale lichefiate (GNL) rusesti…

Norvegia impune noi restricții turiștilor ruși. Masura este o „reacție la razboiul de agresiune impotriva Ucrainei”

09:30, 23.05.2024 - Norvegia va restricționa și mai mult accesul turiștilor ruși, ca o „reacție la razboiul de agresiune al Rusiei impotriva  Ucrainei”, blocand aproape toate punctele de intrare in țara, a anunțat joi ministerul Justiției.

VIDEO Aflat in China, Vladimir Putin anunța adevaratul plan al Rusiei: De ce s-a produs invazia din Harkov

17:25, 17.05.2024 - Ofensiva rusa in nord-vestul Ucrainei este un raspuns fata de atacuri ucrainene pe teritoriul rus, iar Kremlinul nu intentioneaza ”la ora actuala” sa cucereasca marele oras ucrainean Harkov, anunta vineri presedintele rus Vladimir Putin, relateaza AFP, informeaza News.ro.

FT: Bancile occidentale au platit taxe de 4 ori mai mari la bugetul Rusiei decat inainte de invazia Ucrainei

19:00, 29.04.2024 - Cele mai mari banci occidentale care continua sa opereze in Rusia au platit 800 de milioane de euro sub forma de taxe la bugetul țarii in 2023, adica de patru ori mai mult decat inainte de invazia totala a Moscovei in Ucraina, potrivit Financial Times (FT), preluat de Kyiv Independent.

Blinken a criticat China chiar dupa ce s-a intalnit cu Xi Jinping: „Invazia ar fi mai dificila pentru Rusia fara sprijinul chinez”

16:00, 26.04.2024 - Antony Blinken a criticat sprijinul pe care China il ofera Rusiei in razboiul acesteia impotriva Ucrainei, imediat dupa ce a incheiat intalnirea cu dictatorul Xi Jinping și cu ministrul sau de externe, Wang Yi. Secretarul de stat al SUA a spus ca razboiul sangeros pe care regimul de la Kremlin il duce…

Șeful AIEA face apel ca atacurile asupra centralei din Zaporojie sa inceteze: Suntem intr-un punct de cotitura in razboiul din Ucraina

20:25, 11.04.2024 - Atacurile cu drone asupra centralei nucleare Zaporojie din sudul Ucrainei, aflata sub controlul Rusiei, reprezinta un „punct de cotitura” in razboiul din Ucraina si trebuie sa inceteze, a declarat joi Rafael Grossi, seful organizatiei de supraveghere nucleara a ONU, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?