Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iese la lumină un ținut spectaculos din România. Trei drumuri noi sunt modernizate în Munții Metaliferi / Video

Publicat:
Iese la lumină un ținut spectaculos din România. Trei drumuri noi sunt modernizate în Munții Metaliferi / Video

din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanctuarul subteran, plin cu aur, din Germisara. Controversele unei descoperiri epocale VIDEO

05:05, 25.06.2024 - Stațiunea Geoagiu Bai din Hunedoara se numara printre cele mai vechi bai termale inființate pe teritoriul Romaniei. O descoperire intamplatoare care a avut loc aici a schimbat complet percepția istoricilor asupra așezarii din Munții Metaliferi.

Terapeut stabilit intr-un ținut salbatic de munte: „Vezi ce inseamna aerul curat, apa buna și hrana sanatoasa” VIDEO

06:05, 10.06.2024 - Satul Vadu Dobrii din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Romania, parea in ultimii ani condamnat la dispariție, insa cateva familii au gasit aici oportunitatea unei vieți in armonie cu natura, departe de „civilizație” și au reanimat locul uitat in inima munților Poiana Rusca.

Acces Direct. Patronul acuzat de Vasile ca l-a ținut sclav in Italia face lumina. Cum s-ar fi comportat, de fapt, cu romanul: „L-a abandonat in spital”

20:16, 27.05.2024 - Vasile a ajuns in Romania, dupa o buna perioada in care a tot incercat sa plece din Italia, dar fara succes. Petru, patronul pe care romanul il acuza, a dat carțile pe fața și spune ca, de fapt, a vrut sa il ajute, in condițiile in care fostul patron ar fi uitat de Vasile cand avea piciorul rupt.

Seful ANRE: 'Romania a tinut lumina aprinsa, la propriu, in Republica Moldova'

19:16, 23.05.2024 - Romania a tinut lumina aprinsa, la propriu, in Republica Moldova pentru doua ierni, a declarat, joi, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), George Niculescu, citat de Agerpres.„(...

Biserica trasnita, cel mai cautat loc de belvedere din Metaliferi. Povestea ruinei din Sacaramb VIDEO

23:25, 20.05.2024 - Locul care infațișeaza una dintre cele mai spectaculoase panorame din Romania se afla in satul Sacaramb din Hunedoara, o așezare miniera din Munții Metaliferi faimoasa in trecut pentru bogațiile sale in metale prețioase.

Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. L-ai vizitat de multe ori fara sa știi ce comoara se afla dedesubt

13:10, 08.05.2024 - Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. In fiecare an, peste 400.000 de turiști ajung la Castelul Corvinilor din Hunedoara. In plus, acolo viziteaza și Dealul Sanpetru, un loc care gazduiește numeroase mistere și relicve istorice Labirintul subteran de sub Castelul Corvinilor…

Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinși haiducii pe drumul aurului

07:26, 06.05.2024 - Unul dintre cele mai faimoase jafuri armate din anii interbelici a avut loc in Hunedoara, unde o banda de talhari inarmați a atacat mașina care transporta valori a unei banci, pe „drumul aurului” din Munții Metaliferi

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.


Ce parere ai despre aceasta stire?