Ierburi de top care te scapă de burtă şi colăcei inestetici
Publicat:Mararul face minuni in reducerea balonarii
Mararul este o planta care face adevarate minuni cand vine vorba de balonare si digestie defectuoasa. Mararul se poate servi alaturi de alte alimente sanatoase ca pestele, mancaruri cu sos de rosii, supe, tocanite si mustar tip Dijon. Mararul contine substante care ajuta la descompunerea mai rapida a carbohidratilor complecsi si a proteinelor in intestine.
Menta, un ajutor de nadejde pentru colecistFrunzele de menta proaspata ajuta organismul sa produca mai multa bila in vezica biliara, ajutand astfel la digestia mai buna a grasimilor din…
Citeste articolul mai departe pe unica.ro…
Sursa articol: unica.ro
Stiri pe aceeasi tema
Planta pe care toți romanii o arunca, deși face minuni pentru sanatate. Stramoșii o foloseau ca medicament
10:05, 31.05.2024 - In prezent, brusturele este foarte des folosit in medicina tradiționala chineza. Se spune ca are o mulțime de efecte pozitive pentru aparatul respirator și pentru aparatul digestiv, pentru raceli/viroze/gripe/bronșite, pentru detoxifiere și ca sa se curețe sangele. Poți utiliza atat frunzele, cat și…
Coriandrul: planta de la care utilizam și frunzele și semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie
07:00, 27.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…
Coriandrul: planta de la care utilizam frunzele, semințele și radacina. Proprietați și utilizari in bucatarie
21:56, 26.05.2024 - Coriandrul (Coriandrum sativum), cunoscut și sub denumirea de cilantro sau patrunjel chinezesc, este o planta aromatica folosita atat in bucatarie, cat și in medicina tradiționala. Aceasta planta versatila este apreciata pentru frunzele sale, semințele și chiar radacinile, fiecare parte avand un gust…
Frunzele, radacinile și florile au multiple beneficii pentru sanatate
10:55, 24.05.2024 - Frunzele, radacinile și florile de papadie ofera multiple beneficii pentru sanatate. Acestea pot include imbunatațirea sanatații ficatului sau combaterea inflamațiilor. Deși este adesea respinsa ca o buruiana, oamenii au folosit papadia, in medicina tradiționala, de secole. Nu numai ca frunzele, radacinile…
Cea mai buna metoda prin care iți poți detoxifia ficatul: ce alimente trebuie sa consumi regulat
14:10, 20.05.2024 - 1. Adopta o dieta sanatoasaLegume Crucifere: Consuma broccoli, varza, conopida și varza de Bruxelles. Acestea conțin compuși care ajuta la stimularea enzimelor de detoxifiere ale ficatului.Fructe: Citricele (lamai, portocale, grapefruit) sunt bogate in vitamina C și antioxidanți care sprijina funcția…
Comoara din natura: 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai: proprietațile lor terapeutice sunt uimitoare
12:50, 15.05.2024 - Natura ne ofera o varietate de plante cu proprietați terapeutice care pot fi culese și utilizate pentru diverse tratamente și remedii naturale. Iata care sunt cele 7 plante medicinale care se recolteaza in luna mai:1. Papadia Papadia este o planta extrem de valoroasa datorita proprietaților sale detoxifiante…
Rețeta. Beneficiile extraordinare ale siropului de papadie
10:55, 22.04.2024 - Siropul din flori de papadie este un produs mai putin cunoscut, desi este foarte gustos si are multe proprietați medicinale. Este un lichid de consistența mai vascoasa, de aceea mai este denumit și „mierea de papadie” sau „miere falsa”. Atat florile, frunzele, cat și radacina de papadie conțin numeroase…
Cum pastrezi frunzele de menta proaspete o perioada mai lunga. Metodele simple pe care sa incerci
17:05, 07.04.2024 - Frunzele de menta sunt folosite in bucatarie, dar nu numai, pentru a adauga aroma și prospețime intr-o varietate de preparate, inclusiv ceaiuri, cocktail-uri, salate, sosuri, deserturi și condimente. Pentru a le pastra proaspete o perioada indelungata, ia aminte sfaturile de mai jos!