Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată DOVADA: Rusia își construiește o BAZĂ MILITARĂ în Siria, printre ruinele ANTICE de la Palmyra

Publicat:

1463476969 -24 folosite de forțele aeriene ruse in operațiunile din Siria O serie de imagini din satelit arata ca Rusia construiește o baza militara peste situl arheologic de la Palmyra, care face parte din patrimoniul mondial.

În luna martie, forțele siriene, iraniene și milițiile șiite Hezbollah, cu sprijinul aerian al aviației ruse, au recucerit Palmyra din mâinile ISIS. Jihadiștii au produs pagube uriașe ruinelor anticului oraș, dinamitând cladiri și statui, atunci când nu le-au darâmat cu barosul.

O mare parte dintre comorile…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armenia a anunțat ca va parasi alianța militara cu Rusia. Pașinian: „Membrii alianței planuiesc un razboi impotriva noastra”

08:31, 14.06.2024 - Armenia se va retrage in mod oficial din alianța militara a Rusiei, a anunțat saptamana aceasta premierul țarii, in timp ce tensiunile cu Moscova continua sa creasca, potrivit Politico, citat de Digi24.ro .

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Un diplomat rus la Bucuresti a fost expulzat

16:35, 24.05.2024 - Un diplomat rus la Bucuresti a fost expulzat, dupa ce un roman a fost acuzat ca spiona pentru Moscova. Ministerul roman de Externe l-a declarat astazi persona non grata pe teritoriul tarii pe insarcinatul cu afaceri al Federatiei Ruse la Bucuresti, pe motiv ca ar fi desfasurat activitati care contravin…

Rusia acuza SUA ca vrea sa transforme spațiul „intr-o arena de infruntare militara"

13:15, 21.05.2024 - Rusia a acuzat marti SUA ca vrea sa desfasoare arme in spatiu, a doua zi dupa respingerea de catre Consiliul de Securitate al ONU al unui proiect de rezolutie rusa pe aceasta tema si dupa acuzatii similare ale Washingtonului fata de Moscova, relateaza AFP.

Presedintele Cehiei: Europa se afla la inceputul unei lungi confruntari cu Rusia, dar aceasta nu va fi neaparat una militara

10:45, 12.05.2024 - Rusia va face rau Europei si nu se va multumi sa ia doar o parte din Ucraina, a avertizat presedintele ceh Petr Pavel intr-un interviu acordat ziarului austriac Die Presse. El crede, de asemenea, ca Europa se afla la inceputul unei confruntari mai lungi cu Rusia, dar aceasta nu trebuie sa fie neaparat…

Adevarul despre Moscova lui Putin, dezvaluit de un vlogger roman din Rusia. „Va spun dupa 20 de ani de trai aici“ VIDEO

09:40, 27.04.2024 - Moscova este orașul care, tradițional, nu voteaza cu Putin și cu partidul acestuia, o perla a Rusiei, cel puțin la prima vedere, dar cu o mulțime de defecte. O spune un vlogger roman care traiește acolo de 20 de ani și analizeaza aceasta metropola.

Razboi Iran-Israel. Reactia Rusiei, Chinei, Germaniei, Frantei

13:00, 14.04.2024 - Atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului a generat reactii pe plan global. Seful diplomatiei europene Josep Borrell a condamnat „ferm” atacul „inacceptabil” lansat sambata seara de Iran impotriva Israelului. „El constituie o escaladare fara precedent si o amenintare grava la adresa securitatii…

Rusia acuza Israelul la ONU ca „alimenteaza conflictul” in Orientul Mijlociu dupa atacul din Siria

08:25, 03.04.2024 - Atacurile Israelului in Siria sunt "destinate sa alimenteze conflictul" in regiune, a denuntat marti ambasadorul Rusiei la ONU, la o reuniune a Consiliului de Securitate convocata dupa un raid atribuit Israelului impotriva consulatului iranian din Damasc, transmite AF, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?