Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iată de ce nu trebuie să îți duci iubita la un meci de fotbal: „Niște nebuni aleargă după o bășică”

Publicat:

, redactorul sef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „”, de la „Neatza cu Razvan și Dani”, un clip ce demonstreaza, fara doar și poate, de ce nu trebuie sa mergeți niciodata cu iubita la un meci de fotbal.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ce parere are Florin Ristei despre faptul ca Babasha a fost huiduit la concertul trupei Coldplay. In ce „tabara” se afla artistul / VIDEO

10:21, 13.06.2024 - In exclusivitate la Neatza cu Razvan și Dani, Florin Ristei a vorbit despre parerea pe care o are cu privire la faptul ca Babasha a fost huiduit la concertul Coldplay. Iata in ce „tabara” se afla artistul!

Neatza cu Razvan și Dani, 4 iunie. Rețeta ușoara de frigarui de porc pentru a impresiona orice prieten la gratar

11:40, 05.06.2024 - In ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de frigarui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Neatza cu Razvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasa a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

17:55, 21.05.2024 - In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Razvan Simion știe ca gesturile mici fac diferența. Cat de atent este prezentantorul de la Neatza cu iubita lui, Daliana Raducan / PAPARAZZI

23:35, 14.04.2024 - Razvan Simion știe ca gesturile mici fac diferența. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc ca prezentantorul de la Neatza este extrem de atent cu iubita lui, Daliana Raducan.


Ce parere ai despre aceasta stire?