Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iaşul trece de 15.000 de cazuri COVID-19, iar 287 de persoane au murit de la începutul pandemiei

Publicat:

 Conform datelor oferite de Directia de (DSP) Iasi, in spitalele suport COVID erau ocupate ieri 573 de paturi, dintre care 67 paturi de . Asta inseamna ca, din cele 67, noua sunt ocupate la Spitalul de , 18 la , 16 la Spitalul de Neurochirurgie, cate sase locuri la Spitalul de Pneumoftiziologie si la , cinci la Spitalul de Recuperare si sapte la Spitalul CF Iasi. Tot ieri mai (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Triumf in justiție pentru medicul Virgil Musta. A fost achitat definitiv in controversatul caz al testelor COVID

17:46, 25.06.2024 - Dr. Virgil Musta, sef al Sectiei Infectioase a Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie "Victor Babes" din Timisoara, a fost achitat definitiv in cazul controversat al testelor COVID efectuate de clinica sa privata, dar recoltate de asistentele de la spitalul de stat.

Focar de tuberculoza la o gradinita privata din Iasi. DSP face ancheta epidemiologica

22:20, 20.06.2024 - Un focar de tuberculoza a fost identificat la o gradinita privata din judetul Iasi, transmit reprezentantii Spitalului de Pneumoftiziologie si ai Directiei de Sanatate Publica. Ancheta epidemiologica este in plina desfasurare.

Detalii de ultima ora in cazul elevilor care au ajuns la spital, dupa ce au mancat 'hrana sanatoasa' la școala

15:45, 07.06.2024 - Starea de sanatate a celor 16 copii de la Scoala din Strunga internati la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au consumat alimente, este foarte buna, Directia de Sanatate Publica precizand ca ancheta epidemiologica este in desfasurare.

Florin Piersic, mesaj dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva: „Sunt intr-un fel de recuperare”

15:51, 19.05.2024 - Florin Piersic a transmis un mesaj direct de pe patul de spital, dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva. Actorul, in varsta de 88 de ani, se afla acum la recuperare.Florin Piersic a intrat in legatura directa prin telefon la Antena 3 CNN, unde a tranmis primul mesaj dupa ce a ieșit de la Terapie Intensiva.…

Un copil de doi ani s-a oparit dupa ce a umblat la robinet in timp ce mama ii facea baie

12:50, 23.04.2024 - Un copil de doi ani din judetul Neamt a ajuns la spital cu arsuri dupa ce ar fi invartit de robinet in timp ce mama ii facea baie. Copilul este internat in spital, in stare stabila, dar a suferit leziuni grave. In timp ce mama ii facea baie, copilul a umblat la robinet. L-a dat pe apa calda, iar in…

Cumparari directe Constanta: Glasscomed SRL Bucuresti asigura service pentru aparatura de laborator de la Directia de Sanatate Publica din Constanta (DOCUMENT)

12:46, 08.04.2024 - Glasscomed SRL este detinuta si administrata de Mihai Florin Sfetcu.Glasscomed SRL din Bucuresti a semnat, prin cumparare directa, cu Directia de Sanatate Publica din Constanta contractul vizand service pentru aparatura de laborator. Informatia a fost publicata in Sistemul Electronic al Achizitiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?