Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ian Thorpe, cvintuplu campion olimpic la natatie, a declarat ca este homosexual

Publicat:

a declarat, intr-un interviu care va fi difuzat duminica in Australia, ca este homosexual, el confirmand astfel zvonurile care existau de mai mult timp, informeaza dailytelegraph.com.au.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

David Popovici ii felicita pe tricolori dupa ce a ieșit campion european la 100 metri liber

22:40, 19.06.2024 - David Popovici este din nou campion european, dupa ce s-a impus in proba de 100 de metri de la Europenele de Natație de la Belgrad (Serbia), transmit cei de la Digi Sport. Sportivul de 19 ani și-a pastrat titlul cucerit in urma cu doi ani, dupa ce a incheiat cursa cu timpul de 46.88 de […]

Natatie: Atena Sport Club Constanta a urcat pe podium cu doua stafete la Cupa Prichindel 2024“ (GALERIE FOTO)

17:05, 12.06.2024 - Pe langa cele doua medalii si numeroase clasari in top 8, toti sportivii de la ASC Constanta au reusit sa isi imbunatateasca propriile recorduri personale. Atena Sport Club Constanta, clubul medaliatului olimpic la natatie Razvan Florea, a participat cu rezultate deosebite la "Cupa Prichindel 2024ldquo;,…

Fostul campion olimpic la box Manfred Wolke a decedat la 81 de ani

12:11, 03.06.2024 - Germanul Manfred Wolke, campion olimpic la box in 1968, a incetat din viata la varsta de 81 de ani, a anuntat luni fostul pugilist Henry Maske, in numele familiei acestuia, informeaza DPA, relateaza Agerpres.

Un campion olimpic a fost suspendat 16 luni pentru dopaj

14:56, 29.05.2024 - Brazilianul Thiago Braz, fost campion olimpic la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, suspendat pentru 16 luni pentru dopaj

11:00, 29.05.2024 - Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).

Fost campion olimpic, suspendat 16 luni pentru dopaj

09:51, 29.05.2024 - Fostul campion olimpic brazilian la saritura cu prajina, Thiago Braz, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți, intr-un comunicat, Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), conform Mediafax.

Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, a povestit in lacrimi cum a cazut victima a abuzului online: „Am primit o mulțime de mesaje oribile”

22:51, 08.05.2024 - Eliud Kipchoge (39 de ani), campion olimpic la Rio și Tokyo, a spus intr-un interviu pentru BBC, care a avut loc in in locuința sa din Eldoret, ca s-a temut pentru viața familiei sale in timpul unei campanii de abuzuri online care l-a asociat in mod eronat cu moartea colegului sau kenyan Kelvin Kiptum.…

Maraton: Dublul campion olimpic reacționeaza dupa ce numele sau a fost legat de accidentul in care a murit deținatorul recordului mondial

14:50, 08.05.2024 - Kenyanul Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, spune ca s-a temut pentru siguranța familiei sale, dupa ce numele sau a fost asociat in mod eronat cu moartea colegului sau Kelvin Kiptum, deținator al recordului mondial.


Ce parere ai despre aceasta stire?