Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hunedoara: Casa Regală va fi reprezentată la Festivalul Opera Nights

Publicat:

a Romaniei va fi reprezentata la editia din acest an a Festivalului 'Opera Nights', cel mai mare eveniment in aer liber dedicat spectacolelor de opera, manifestarea fiind programata in perioada 10-15 iulie la si in spatiul Lapidariumului de la si .



'Altetele Lor Principesa Mostenitoare Margareta si ai Romaniei au fost invitati la Festivalul 'Opera Nights' si am primit acceptul de principiu ca vor lua parte la unul dintre spectacole. Le multumim pentru acest…

Citeste articolul mai departe pe AgerPres.ro…  

Sursa articol: AgerPres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viața plina de primejdii din castelele medievale. Un loc interzis spulbera toate miturile romantice VIDEO

02:40, 12.06.2024 - Doua camere intunecoase din Castelul Corvinilor din Hunedoara, interzise copiilor, spulbera impresia romantica pe care și-ar putea-o face oaspeții monumentului despre viața din castelele medievale. In realitate, traiul de zi cu zi al medievalilor era de o duritate extrema.

„Curtea Domneasca” Targoviște va fi prezenta, din nou, la „Targul European al Castelelor”

18:25, 05.06.2024 - Comunicat de presa Obiectivele turistice din judetul Dambovita, promovate la Targul European al Castelelor, ediția a IX-a   Consiliul Județean Dambovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domneasca” Targoviște, este prezent in perioada 7 – 8 iunie 2024, la „Targul European al Castelelor”, editia…

„Curtea Domneasca” Targoviște vafi prezenta, din nou, la „Targul European al Castelelor”

17:35, 05.06.2024 - Comunicat de presa Obiectivele turistice din judetul Dambovita, promovate la Targul European al Castelelor, ediția a IX-a   Consiliul Județean Dambovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domneasca” Targoviște, este prezent in perioada 7 – 8 iunie 2024, la „Targul European al Castelelor”, editia…

Temuta regina care a stapanit Castelul Corvinilor. De ce nimeni nu indraznea sa se apropie de el VIDEO

13:00, 01.06.2024 - Elisabeta Szilagyi a ramas in istoria Castelului Corvinilor din Hunedoara ca un personaj infiorator, deși i-a adus unele dintre cele mai spectaculoase imbunatațiri. Legenda necruțatoarei regine a dainuit peste secole.

Secretele militare ale Castelului din Hunedoara. De ce nu putea fi cucerit in Evul Mediu VIDEO

22:45, 19.05.2024 - Castelul Corvinilor din Hunedoara iși incanta oaspeții cu arhitectura sa spectaculoasa și prin legendele sale, insa cele mai vechi monumente ale sale arata planurile prin care Huniazii au transformat fortareața intr-unul loc menit sa descurajeze orice inamici.

Evenimente inedite in vestul țarii, in Noaptea Muzeelor

08:15, 17.05.2024 - In Noaptea Europeana a Muzeelor 2024, mai multe muzee din vestul țarii au pregatit pentru public cateva expoziții inedite, al caror program de vizitare poate fi consultat pe https://noapteamuzeelor.org/. In județul Hunedoara, se vor putea vizita Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva, Muzeul…

Marele labirint subteran de langa Castelul Corvinilor. Ce se ascunde sub un deal legendar din Hunedoara VIDEO

06:45, 08.05.2024 - Peste 400.000 de turiști viziteaza anual Castelul Corvinilor din Hunedoara, insa foarte puțini dintre ei urca pe Dealul Sanpetru, pentru a explora locul spectaculos, care pastreaza numeroase vestigii istorice și enigme.

Fosta glorie a metalurgiei, salvata de turism. Castelul medieval ii aduce sute de mii de vizitatori VIDEO

22:35, 24.04.2024 - Neglijat in trecut, cand Hunedoara devenise un mare centru al metalurgiei din Romania, Castelul Corvinilor din Hunedoara a ajuns sa susțina o parte din economia orașului, in timp ce vechile uzine s-au dezintegrat treptat.


Ce parere ai despre aceasta stire?