Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hrubele din Brăila, transformate în muzeu. Formează cel mai mare sistem defensiv construit de-a lungul Dunării

Publicat:

Misterioasele hrube din Braila care formeaza „orașul de sub oraș”, din vremea cand orașul era raia turceasca, au in sfarșit șansa sa fie scoase la lumina. Astfel, cel mai mare sistem defensiv construit vreodata de-a lungul Dunarii ar putea fi transformat intr-un muzeu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Podul de la Braila, supranumit „Golden Gate de Romania” trebuie reparat pentru a treia oara VIDEO

10:20, 11.06.2024 - Podul de la Braila, cel mai mare pod suspendat care s-a construit vreodata in Romania, al treilea ca dimensiune din Europa și ultimul de la varsarea Dunarii in Marea Neagra, are mai probleme de proiectare.

Orașul din Romania unde va fi construit un nou spital. Marcel Ciolacu: „Este o investiție de peste 145 de milioane de euro"

12:20, 06.06.2024 - Astazi, Guvernul Romaniei a aprobat construirea unui nou spital intr-un mare oraș din Romania. Este vorba despre inființarea Spitalului Public al Sectorului 6, din Capitala. Iata ce a declarat Marcel Ciolacu.

Dezastrul de la Sulina

06:06, 19.05.2024 - La  ora la care  citiți aceste rinduri ar trebui sa mai fiu in Zona Libera de la Sulina, pe un maidan pe care a fost impins un festival  dedicat  celebrului oraș. Probabil ca  Vița de Vie și Loredana Groza și ceilalți care au cintat și-ar fi terminat concertele și eu aș fi ramas pe ginduri. Dar am zis…

Locul fascinant de la malul Dunarii care atrage ca un magnet turiștii: „Atația bujori infloriți nu am vazut pana acum” VIDEO

07:25, 04.05.2024 - La o aruncatura de bat de Galati si Braila - zona Muntilor Macin - a reintrat in circuitul turistic din Romania, dupa construcția podului peste Dunare. Mii de turiștii viziteaza in aceasta perioada padurile pline cu bujori, care ofera un peisaj absolut mirific.

VIDEO – In Europa se formeaza un sistem de lupta nemaivazut pana acum, un salt 'istoric' in lumea militara: Franța și Germania au batut palma

23:50, 26.04.2024 - Ministrii apararii francez si german au semnat vineri la Paris un proiect comun de armament in valoare de mai multe miliarde de euro, ce include dezvoltarea unui tanc de lupta de viitoare generatie, relateaza dpa, relateaza Agerpres.

Premiera mondiala! Taxa pe care trebuie sa o platești daca vrei sa vizitezi Veneția

19:30, 26.04.2024 - Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confrunta de mult timp cu provocari legate de turismul de masa, iar introducerea unui sistem de plata pentru vizitatori reprezinta o incercare de a gestiona aceasta situație. Orașul a devenit primul din lume care aplica un astfel…

Orașul care iși boteaza tramvaiele cu numele personalitaților: Ana Aslan, Panait Istrati, Nicu Alifantis sau Johnny Raducanu

10:45, 16.04.2024 - Autoritațile din orașul Braila au decis sa boteze tramvaiele, achiziționate cu fonduri UE, dupa numele unor personalitați, fiii ai locului, precum Ana Aslan, Maria Filotti, Panait Istrati, Mihail Sebastian, Haricleea Darclee, Fanuș Neagu, Johnny Raducanu sau Nicu Alifantis.

Isteria „dronelor inamice“ de la Dunare. Misterul luminilor de pe cer, cu explicațiile oficiale VIDEO

07:00, 03.04.2024 - Razboiul din Ucraina a declanșat o stare de teama și panica la granița Romaniei, in special in zona Dunarii. Dupa dronele cazute in județul Tulcea, pe care MApN le-a ținut secrete și le-a negat inițial, Galațiul și Braila sunt la randul lor afectate de dispozitivele de lupta.


Ce parere ai despre aceasta stire?