Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscopul dragostei, luni, 18 martie. Capricornii se joacă cu focul, dar totul se întoarce împotriva lor

Publicat:

Inceputul de saptamana vine cu vești proaspete pentru toate zoodiile in ceea ce privește dragostea. Nu pentru toate, insa, va fi bine, asta pentru ca unele zodii vor avea de suferit dramatic. In continuare va prezentam horoscopul dragostei pentru ziua de 18 martie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

In Franța este nebunie totala: Emmanuel Macron iși joaca viitorul. Planul se poate intoarce impotriva lui

07:06, 11.06.2024 - Marele pariu al lui Macron dupa pierderea alegerilor europene de catre partidul sau s-ar putea intoarce impotriva sa, scrie POLTICO. In scenariul ideal al lui Macron, tabara prezidentiala beneficiaza de pe urma luptelor interne de pe stanga si de lipsa de impuls pe dreapta, informeaza News.ro.

Capricornii primesc vești bune și caștiguri financiare: Ce-ți prezic astrele

08:26, 05.06.2024 - Conjuncția planetara de astazi ne aduce o zi de reflecție și decizii importante. Fiecare semn zodiacal va simți influența astrelor intr-un mod unic, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol esențial in modul in care fiecare nativ va reacționa la provocarile zilei. Horoscopul zilnic de astazi ar…

Oamenii de știința se joaca cu focul: vor sa reinvie un virus stravechi, intr-un experiment foarte periculos

04:30, 03.06.2024 - Oamenii de știința sunt interesați sa reinvie un virus antic descoperit in oasele unui om de Neanderthal, gasite recent intr-o peștera din Rusia. Aceste oase, vechi de 50.000 de ani, par sa fie infectate cu un virus de tip herpes.

Capricornii zambesc norocului: Afla ce-ți prezic astrele

08:26, 09.05.2024 - Conjuncția planetara de astazi aduce o zi de introspecție și schimbari semnificative pentru multe semne zodiacale. Arhetipurile astrologice se manifesta prin dorința de evoluție spirituala și practica. Horoscopul zilnic poate dezvalui indicii personalizate despre cum sa navigați aceste energii.

Horoscop – sambata, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de intamplari deosebite

08:30, 04.05.2024 - Horoscopul de sambata, 4 aprilie 2024, ne transmite ca succesul e de partea Gemenilor, pe care astrele ii susțin in plan profesional, in timp ce nativii Rac s-ar putea bloca intr-o energie de razbunare ce nu iși are sensul. Capricornii se lanseaza in noi aventuri, Varsatorii fac schimbari, iar Peștii…

Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihna. Afla ce se intampla cu zodia ta

02:30, 30.04.2024 - Horoscopul zilei de 1 mai 2024 spune ca nativii din zodia Capricornului au nevoie de mai multa odihna. Astrele spun ca va fi o perioada mai agitata pentru acești nativi. Ei au nevoie de ajutor pentru a putea trece cu uțurința peste provocarile ce vor urma.

Botoșani: Incendiu violent produs intr-o gospodarie, dupa joaca unor copii

11:15, 09.04.2024 - Un incendiu violent s-a produs, aseara, intr-o gospodarie din localitatea Durnești, județul Botoșani. Depozitul de furaje a fost cuprins de flacari, dupa ce copiii unor vecini ai proprietarului s-au jucat cu focul in apropiere. La sosirea echipajelor ardeau aproximativ opt tone de furaje. Pompierii…


Ce parere ai despre aceasta stire?