Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop vineri, 27 octombrie. Nativii unei zodii se lovesc de persoane din trecut

Publicat:

Pentru vineri, 27 octombrie, Lorina, astrologul Click!, are previziunile complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Se pare ca un nativ se lovește de prezența persoanelor din trecut, ceea ce ii da puțin viața peste cap.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 18 iunie. O zodie ia decizii benefice. Nativii alteia sunt in fața unei alegeri dificile

21:35, 17.06.2024 - Horoscopul zilei de marți, 18 iunie 2024, arata ca zodiile trec prin transformari importante. Din pacate, o zodie pare sa aiba probleme cu banii, iar nativii alteia au de facut o alegere grea. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate zodiile.

Atenție la locul de munca și la finanțe! Nativii din zodiac care ar trebui sa se aștepte la vești proaste in aceasta vara: se vor ține lanț

07:26, 14.06.2024 - Leii s-ar putea sa iși piarda locul de muncaZodia Leu este mereu ambițioasa și incearca sa iși atinga chiar și cele mai inalte obiective. De data aceasta, insa, va fi puțin cam delasatoare in ceea ce privește viața profesionala, motiv pentru care nu va sta deloc bine cu bugetul. In ultima vreme, nativii…

Horoscop iunie 2024. Noroc, bani și o noua iubire pentru trei zodii. Nativii care iși schimba complet destinul

20:55, 01.06.2024 - Horoscopul lunii iunie 2024 vine cu vești excelente pentru trei zodii. Nativii lor vor caștiga bani, dar ar putea sa aiba noroc și pe plan romantic. Pentru o alta zodie, destinul are planuri mari, arata Lorina, astrologul Click!

Horoscop duminica, 26 mai. Scorpionii cunosc oameni noi și patru zodii au parte de ghinion

21:26, 25.05.2024 - Pentru duminica, 26 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ nu este mulțumit de cum se simte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa nu iși scoata in evidența reușitele.

Horoscop miercuri, 22 mai: pe strada unei zodii iese soarele și toate merg ca pe roate. Taurii trebuie sa acorde atenție dietei

21:05, 21.05.2024 - Pentru miercuri, 22 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa aleaga o dieta ușor de indurat, in timp ce o alta zodie reacționeaza agresiv in discuții legate de bani.

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.

Horoscop sambata, 6 aprilie. Berbecii nu trebuie sa-și mai planga de mila. Cine sunt nativii peste care da norocul

21:05, 05.04.2024 - Pentru sambata, 6 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ are ocazia de a obține mai mulți bani, in timp ce o alta zodie se confrunta cu provocari.

Cuvinte cheie:

click nativii lovesc zodii lorina

Ce parere ai despre aceasta stire?