Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop sâmbătă, 29 iunie. Balanțele încearcă să găsească sponsori. Racii vor experiențe noi

Publicat:

Pentru sambata, 29 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. O zodie incearca sa-și recapete echilibrul și calmul, in timp ce un nativ poate fi afectat de racelile sau alergiile de sezon.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop miercuri, 19 iunie. O zodie are revelații neplacute, iar Racii trebuie sa acorde atenție cheltuielilor

22:00, 18.06.2024 - Pentru miercuri, 19 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ iși asuma riscuri, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa evite persoanele obositoare sau stresante.

Horoscop vineri, 7 iunie. Balanțele sunt cu capul in nori, Fecioarele ar trebui sa se relaxeze. Avertismentul astrologilor pentru Tauri

21:05, 06.06.2024 - Pentru vineri, 7 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa iasa cu prietenii la plimbare, in timp ce o alta zodie trebuie sa reduca timpul petrecut in fața computerului.

Horoscop marți, 4 iunie. Balanțele vor provocari noi, iar o zodie se simte derutata

23:10, 03.06.2024 - Pentru marți, 4 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa acorde atenție sanatații oaselor, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se odihneasca mai mult.

Horoscop sambata, 25 mai 2024: Zodia care intra intr-o dispoziție romantica. Experiențe placute pentru unii nativi

21:40, 24.05.2024 - Horoscopul zilei de sambata, 25 mai 2024, aduce o veste buna pentru una dintre zodii și anunța o dispoziție romantica pentru nativii alteia. Lorina, astrologul Click! are previziuni complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop joi, 23 mai. Balanțele ar trebui sa amane cheltuielile, iar Peștii și-ar putea gasi iubirea

21:06, 22.05.2024 - Pentru joi, 23 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se trezește in conflicte profesionale, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa puna preț pe timpul personal.

Horoscop joi, 2 mai. Balanțele sunt pline de energie, iar viața unei zodii s-ar putea schimba in mod surprinzator

21:05, 01.05.2024 - Pentru joi, 2 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este preocupat de avansarea profesionala, in timp ce pentru o alta zodie lucrurile merg spre bine.

Horoscop vineri, 19 aprilie. Balanțele iși pun norocul la incercare, iar o alta zodie este vulnerabila

13:25, 19.04.2024 - Pentru vineri, 19 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa fie cumpatat, in timp ce o alta zodie este intr-o dispoziție creativa.

Zodia care se preface mereu fericita, chiar daca sufletul ii plange. Este un maestru al disimularii: cum faci sa o recunoști

14:16, 09.04.2024 - Majoritatea oamenilor tind sa-și exprime emoțiile in mod deschis, dar exista cateva semne zodiacale care prefera sa-și pastreze durerea pentru ei inșiși, sub o masca de fericire, scrie Click.ro .Acești nativi sunt pricepuți in a ascunde adevaratele lor sentimente, fie din dorința de a nu-i ingrijora…


Ce parere ai despre aceasta stire?