Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 4 iulie. Astrologii prevăd noroc în dragoste pentru nativii unei anumite zodii

Publicat:

Ziua de joi, 4 iulie, e una plina de provocari pentru anumiți nativi, prezice astrologul Click!, Lorina. In timp ce unii se confrunta cu probleme amoroase, alții vor sa iasa la suprafața din cercurile nocive de oameni in care se afla.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sambata, 6 iulie. Oportunitați pentru nativii unei zodii, iar Scorpionii nu trebuie sa apeleze la imprumuturi

21:05, 05.07.2024 - Pentru sambata, 6 iulie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este mult prea sensibil, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se puna pe primul plan.

Atenție la locul de munca și la finanțe! Nativii din zodiac care ar trebui sa se aștepte la vești proaste in aceasta vara: se vor ține lanț

07:26, 14.06.2024 - Leii s-ar putea sa iși piarda locul de muncaZodia Leu este mereu ambițioasa și incearca sa iși atinga chiar și cele mai inalte obiective. De data aceasta, insa, va fi puțin cam delasatoare in ceea ce privește viața profesionala, motiv pentru care nu va sta deloc bine cu bugetul. In ultima vreme, nativii…

Horoscop iunie 2024. Noroc, bani și o noua iubire pentru trei zodii. Nativii care iși schimba complet destinul

20:55, 01.06.2024 - Horoscopul lunii iunie 2024 vine cu vești excelente pentru trei zodii. Nativii lor vor caștiga bani, dar ar putea sa aiba noroc și pe plan romantic. Pentru o alta zodie, destinul are planuri mari, arata Lorina, astrologul Click!

Cele mai mature zodii din horoscop. Sunt intelepte si dau cele mai bune sfaturi, e bine sa le tii aproape

09:55, 27.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt cele mai mature semne ale zodiacului. Nativii nascuți in aceste zodii sunt intotdeauna cu capul pe umeri. Te poți baza pe ei pentru un sfat sincer, pentru a-ți oferi un avant de stabilitate, dar nu numai. Ține acești oameni aproape de tine, daca exista deja in viața…

Horoscop marți, 23 aprilie. Sagetatorii reiau relatii mai vechi

21:56, 22.04.2024 - Lorina, astrologul Click! a realizat predicțiile zilei de 23 aprilie pentru toate cele 12 semne zodiacale. Daca marți nativii unei zodii vor fi fericiti sa reia legaturi mai vechi, pentru altii socializarea ar putea deveni o corvoada.

Horoscop luni, 22 aprilie. Trei zodii au parte de noroc la inceputul saptamanii

21:05, 21.04.2024 - Pentru luni, 22 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa nu se lase demoralizat, in timp ce o alta zodie se chinuie sa atraga atenția unor persoane.

Cele doua zodii care au noroc triplu pana la 1 iulie 2024. Vor caștiga bani mulți și au noroc in dragoste și la munca

23:21, 19.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt cele doua semne din zodiac care se vor bucura de noroc triplu pana pe 1 iulie 2024. Afla in continuare daca te numeri și tu printre cei noroși, potrivit horoscopului. Nativii din zodia Berbec cunosc succesul pana pe 1 iulie 2024 Berbec. Incepand de pe 19 aprilie, te…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in luna mai. Vor avea succes in cariera, la bani și in dragoste

08:25, 17.04.2024 - Meritele le sunt, in sfarșit, rasplatite. Pentru trei zodii feminine, urmeaza o perioada cu reușite pe toate planurile. Sunt incurajate sa faca schimbari majore in viața lor și sa iși duca la final și acele planuri pe care poate le-au amanat.


Ce parere ai despre aceasta stire?