Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 20 aprilie. Zodia care își poate cuceri partenerul la care visează

Publicat:

Luna plina in Berbec va influența toate zodiile horoscopului. Potrivit iar astrologului Click!, Lorina, exista o anumita zodie atenționata sa fie atenta la drum, intrucat exista riscul unui accident. Pe de alta parte, unui alt nativ i-ar putea surade norocul in dragoste.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop sambata, 15 iunie. Zodia care are tendința de a arunca banii pe fereastra

21:05, 14.06.2024 - Pentru sambata, 15 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. O zodie este sfatuita sa nu amestece viața amoroasa cu afacerile, in timp ce un nativ se simt expus din punct de vedere financiar.

Horoscop miercuri, 12 iunie. Zodia care primește propuneri de avansare in cariera

08:36, 12.06.2024 - Pentru miercuri, 12 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. O zodie este stresata, in timp ce un alt nativ ar trebui sa evite consumul de cafeina sau fumatul in exces.

Horoscop miercuri, 5 iunie. Zodia care ar putea avea parte de surprize neplacute

23:00, 04.06.2024 - Pentru miercuri, 5 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se bucura de recompense financiare, in timp ce o alta zodie ar trebui sa aiba in vedere planificarea meniului din timp.

Horoscop sambata, 1 iunie. Zodia care are parte de vești bune pe plan financiar

21:25, 31.05.2024 - Pentru sambata, 1 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se bucura de beneficii financiare, in timp ce o alta zodie trece printr-un tumult emoțional.

Horoscop sambata, 11 mai. Zodia care nu trebuie sa imprumute bani

21:36, 10.05.2024 - Pentru sambata, 11 mai, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa ceara ajutor, in timp ce o alta zodie are parte de pierderi.

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.

Horoscop sambata, 13 aprilie. Zodia care reintalnește persoane din trecut

22:00, 12.04.2024 - Pentru sambata, 13 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ descopera ce lipsește din relația cu partenerul de viața, in timp ce o alta zodie are nevoie de timp pentru odihna.

Horoscop marți, 9 aprilie. Zodia care ar trebuie sa fie mai introspectiva. Cine sunt nativii care au nevoie de o minivacanța

07:36, 09.04.2024 - Pentru marți, 9 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa puna bani deoparte, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa-și achite datoriile și facturile restante.


Ce parere ai despre aceasta stire?