Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop 9 iunie: Zodia copleșită de gelozie. Care nativi se confruntă cu probleme neprevăzute

Publicat:

Unii nativi ar putea descoperi noi talente, pretabile sa le suplimenteze veniturile in viitor, iar alții ar putea avea o criza de gelozie ori o problema neprevazuta. Lorina, astrologul Click!, explica ce le rezerva astrele pentru ziua de vineri, 9 iunie, tuturor celor 12 semne zodiacale.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop marți, 25 iunie. Berbecii cauta senzații tari, o zodie are indoieli legate de partener

21:15, 24.06.2024 - Lorina, astrologul Click!, dezvaluie care este nativul norocos al acestei zile, care arata și primește dovezi de prietenie și colegialitate, dar si care este zodia care se lasa coplesita de gelozie.

Horoscop duminica, 9 iunie. Capricornii se pot confrunta cu probleme de sanatate, iar Taurii au de luat o hotarare

21:05, 08.06.2024 - Pentru duminica, 9 iunie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se confrunta cu probleme metabolice, in timp ce o alta zodie este sfatuita sa se bucure de momentele de intimitate.

Cele mai triste zodii din horoscop. Au probleme pe toate planurile, sunt sufocate de ghinion și vești proaste

10:35, 28.05.2024 - Finele primaverii nu se anunța a fi favorabil pentru unii nativi. Conform astrologilor, in jurul unor zodii se vor crea situații mai puțin placute. Haideți sa aflam impreuna care sunt cele mai triste zodii din horoscop. Acești nativi au probleme pe toate planurile și chiar exista riscul de a se desparți…

Horoscop luni, 20 mai. Zodia framantata de ganduri. Ce nativi bifeaza reușite

19:25, 19.05.2024 - Luni, 20 mai, o zodie e framantata de ganduri, in timp ce alta bifeaza reușite. Lorina, astrologul Click!, are previziuni legate de dragoste, bani și sanatate pentru toate semnele zodiacale.

Horoscop marți, 14 mai: o zodie are parte de intalniri dubioase. Cui i se deschide ușa catre un nou capitol

07:46, 14.05.2024 - Ziua de marți vine cu schimbari pentru Lei, iar Gemenii se pare ca au parte de intalniri cat se poate de dubioase. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop 8 mai: Leii au parte de o zi dificila

07:25, 08.05.2024 - Ziua de miercuri aduce schimbari si nesiguranta pentru Lei si o perioada plina de iubire pentru Fecioare. Lorina, astrologul Click!, a consultat astrele și a realizat predicțiile generale pentru cei 12 nativi ai zodiacului.

Horoscop miercuri, 24 aprilie: doi nativi trebuie sa ia decizii rapide

22:06, 23.04.2024 - Ziua de miercuri, 24 aprilie, aduce schimbari mari pentru doi nativi, care sunt forțați sa ia decizii rapide, avertizeaza Lorina, astrologul Click!, care a facut predictiile pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop joi, 18 aprilie. Zodia care se confrunta cu probleme

20:30, 17.04.2024 - Pentru joi, 18 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa petreaca timp cu familia extinsa, in timp ce o alta zodie reintalnește oameni din trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?